ananaspaj med vaniljvisp.
..ananaspajen är i ugnen och gräddas. Vaniljvispen står i kylen.
Ska snart börja med kaffet, MUMS!
Portioner: 4
PAJDEG:
150 g smält smör
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
FYLLNING:
2 dl creme fraiche
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
½ dl socker
1 liten burk ananas
Blanda snabbt samman pajdegen och kläm ut den i en pajform.
Rör ihop fyllningen och bred ut den i pajskalet.
Grädda i 200 gr i 20 minuter.
(Ej varmluft)
Servera avsvalnad (men jag tycker ljummen) med vispad grädde eller vaniljvisp.
Otroligt enkel att göra (jag är totalt urdålig på att baka) och det går väldigt snabbt att göra den.
Ska göra den till NYPREMIÄREN av butiken och bjuda på.
Kommer ju några leverantörer och så, kan vara gott till eftermiddagskaffet :)
Nu ska jag gå och tjocka i mig massa paj..
♥
Kommentarer
Trackback