Ljusparty

Har inte gjort så mkt idag, ska snart iväg på ljusparty hos Siv :)
Imorgon ska jag först lämna Sid hos vetrinären, sen hem till mamma. Skjusa henne till jobbet. Hämta Sid på eftermiddagen och sedan iväg på Alpha Plus kurs.

Onsdag ska vi göra pepparkakshus, på torsdag jobbar jag istället för mamma.
Fredag är det julmiddag med jobbet, lördag kommer Jockes föräldrar + sambos. Söndag ska vi på glöggkväll hos cocker och anna. Det är fullt upp.
Nej nu måste jag kila.


åh !


Inspirations lös.

har inte haft lust att skriva, för vet inte vad jag skulle skrivit om. Inte gjort så mkt.
I söndags som sagt julpyntade jag, mormor tycker jag är tidig, haha ! :D
Ska komma hem och julpynta tidigt hos dig mormor, nästa år!
I onsdags julpyntade/skyltade vi på jobbet. Stod i det där trånga skyltfönstret hela dagen. Men kul var det ! :D
Och det blev mysigt värre ! :)
Men glömde ju ta bilder, ska ordna det!

The sims funkar igen, crisse fick igång det. Har spelat varje dag, lite nörd jag. Men det är ju så fruktansvärt kul.
Det enda tråkiga nu är att man inte har så mkt saker, får köpa lite. Nya expansionpaketet har kommit nu, men vet inte om datan klarar det. Borde ju nästan göra de.Får se om jag slår till på de.

Ikväll ska vi hem till brorsan och ankan på middag. MUMS! :D
Skönt att slippa laga mat ikväll, har inte orkat åka och handla än. Haha ! :)
Imorgon kommer Mange och Julia, men innan ska vi rensa ut Ormens vind.
Tänkte hjälpa till, brukar gå fortare om man är fler som springer upp och ner för trapporna.
Söndag blir det Ängsö´s julmarknad.
Hörs senare !


Helgen

Blev inget bloggande i helgen , var i Nässjö och hälsade på Titti,Niklas, Elin & Julia :)
Det var en mysig helg, men otroligt tråkigt väder hela dagarna.
Vi svängde in en snabbis till "stan" ;) och gick in på tygvaruhuset.
Otroligt mkt fina saker där, men håller fast att Åsby är fortfarande bäst.

När jag kom hem igår, så kunde jag inte hålla mig. Jag julpyntade :P Och det blev så fint!
Härligt härligt härligt ! :D

Blir inte så mkt skriva idag, rätt seg.. Har ingen inspiration att skriva då.
Vi ses imorgon istället.

Förlamad

Nu börja bedövningen släppa, "bara" fem timmar senare.
Var hos tandläkaren idag och bedövningen sträckte sig över ungefär hela munnen och upp till ögonbrynet på vänster sida.
Otroligt jobbigt, gick runt och dreglade och äcklade mig. Kaffe, det var ju bara att glömma. Kunde inte dricka. Det bara rann..

Håller på att koka lite kaffe som jag ska ha med upp till Majsan´s lägenhet. Mamma slutar vid 5, så ska vi först åka och köpa en balkongmatta och sen dit.
Ska först gå i regnet till sigurdsgatan där vi har parkering. SUCK!

Sedan hem och packa, tvätta lite mer .. Spela lite Wii ikväll tror jag.. lite sugen :)

Huvudvärk

Idag har varit en otroligt seg och tråkig dag.
Huvudvärk och lite lätt nedstämd.
Det är nog vädret, dugg och mörkt. jäkla höstrusk!

Åkte aldrig till blomsterlandet, väntar på Jocke så får han följa med.
Orkade bara inte ..

Ska även försöka städa upp lite här ikväll, för imorgon ska jag till tandläkaren och sedan till Majsan´s lägenhet.
Vi ska pimpa lite innan mäklaren ska ta lite bilder.

Och fredag åkte vi ju, så då har jag inte tid med allt ..
Håller på att tvätta lite, ska strax åka till Siv och äta middag.


okej

Okej, alla förutom mamma var inte så taggade ;)

Ont som fan

Har hur ont som helst i min vader, det är nog sedan Wiispelet igår. Tränade i princip bara vader i 45min.
Men vi gick idag, och det blev två varv idag. Regnade lite och ingen vara egentligen riktigt taggade idag.
Men vi gjorde det iallafall, det är huvudsaken. Man kunde ha legat i soffan och slappat men vi gick ut.

Var hemma hos Sara idag, regnade på mig hela vägen dit. Men blev inte så blöt. Hennes lägenhet var jätte liten men otroligt mysig. Hon bjöd på otroligt goda cupcakes. Fyllda med blåbär !

Åkte hem och lagade mat, handlade på Ica. Köpte en parfym, Darling av Kylie Minogue. Sara visade den åt mig, den är lite billigare och doftar jättegott. Har inte råd med några dyrare och varit utan parfym i några månader nu.

Imorgon ska jag åka till Blomsterlandet och handla lite, inte åt mig själv.
På kvällen ska vi till Siv och käka mat, kika på grey´s om vi är kvar. Jocke brukar alltid vilja hem och kolla på fotboll.
Har nyss kollat klart på Desperate Housewife´s och Christine, så nu ska jag duscha..
Snuskiga jag, varit ute och blivit varm och kollade på tv innan jag duschade. Men satt på golvet så jag inte skulle snuska ner soffan iallafall.

See you!

Jogga

1. Springer du snabbare än vad konditionen tillåter är det vanligt att drabbas av håll och kramp. Det gäller även att ha rätt teknik vilket inte är det lättaste. Undvik att springa på tå, det kan leda till skador och värk i musklerna.

2.
Knyt inte skosnörena för hårt. Man kan drabbas av benhinneinflammationsliknande värk på underbenens framsida och kramp i fötterna, det beror ofta på att joggingskorna snörts för hårt.

3. En otränad kropp bör inte tvinga sig själv att springa för långt. Att ta sig vatten över huvudet i början resulterar ofta i att kroppen protesterar i form av skador, värk och nedsättning av immunförsvaret. Spring kortare sträckor, 4-5 kilometer räcker alldeles utmärkt, därefter kan du öka distansen.

4. Du får inte bättre resultat för att du stressar fram. Tre träningspass i veckan räcker till en början, därefter kan du successivt öka antalet pass.

5. Många som börjar jogga väljer även att gå ner i vikt. Många gör även fel och hetsbantar för att tappa kilon, vilket gör att du snabbt drabbas av energibrist och inte orkar träna. Välj istället att äta sunt i normala portioner. På så sätt orkar du ta i hårdare och får snabbare resultat.

Så lär du dig jogga

Hur hårt man kan träna beror på grundformen. Det viktigaste av allt är att lyssna på sin egen kropp. Det ska kännas skönt - inte vara en plåga. Det går att komma över tröskeln om man börjar försiktigt och går långsamt fram.

Är du helt otränad och överviktig är det bästa rådet att börja din träning med promenader. Efter ett tag kan du öka tempot och gå så snabbt att du blir svettig. Därefter följer nästa steg.

Jogga och gå
Börja med att omväxlande gå och jogga i lugnt tempo. Jogga i fem minuter, gå i fem minuter, jogga i fem minuter, gå i fem minuter två till tre gånger i veckan. Gör detta i två till tre veckor. Du ska kunna prata under joggningen. Öka sedan intervallet till tio minuter.

Öka på joggningstiden med två minuter och minska promenadtiden med motsvarande tid: Jogga tolv minuter, gå åtta minuter, jogga tolv minuter, gå åtta minuter två till tre gånger i veckan i två veckor. Öka joggningstiden med två minuter och minska gångtiden med motsvarande som ovan tills du joggar i 30 minuter.

Jogga långsamt och lite snabbare
Nu kan du variera träningen genom att göra som ovan, men i olika joggingtempo. Jogga långsamt i tio minuter, jogga fortare i tio minuter, jogga långsamt i tio minuter och jogga fortare i tio. Detta sätt att träna kallas fartlek eller intervallträning.

Nu har det gått tre-fyra månader. Kanske har du lyckats komma igång snabbare. Men du tjänar på att ta det lugnt i början. Kroppen hinner vänja sig och du slipper förslitningsskador. När konditionen förbättras, när både andning och hjärtat hänger med, blir träningen också roligare.

Härifrån kan du sätta upp ett nytt mål. Du kanske ska utmana dig själv och ställa upp i ett motionslopp. Klarar du att jogga sex kilometer på en kilometertid på sex minuter per kilometer, klarar du också ett millopp. Efter tre-fyra månader kan du vara där.
Nu kan det dags med nästa steg i träningen.

Intervall- och backträning
För att få tempo i kroppen och klara av att springa en mil är det bra att träna intervall. Du kan till exempel springa 10x200 meter i ganska snabbt tempo, mellan 60-70 procent av din förmåga. Vila några minuter mellan varje lopp. Jogga tio minuter innan för att värma upp och avsluta med att jogga ner i tio minuter.

Genom att träna backe får hjärtat och lungorna jobba ännu hårdare. Backträning gör så att du tål mjölksyra bättre. Den träningen har du igen när du sedan ska tävla. Hitta en lagom lång backe och spring uppför och gå ner fem till åtta gånger.

Distansträning
Om du ska orka springa en mil utan att gå är det också viktigt att träna att springa långa sträckor. Börja med att jogga en mil i så lugnt tempo att du orkar prata. När du klarar det har du milen i kroppen.

Ju längre tid du har på dig, desto bättre kan du finslipa formen. Men från att ha legat på sofflocket till ett millopp behöver det inte ta längre tid än fyra månader.


..det regnar !

Ska alldeles strax gå bort till Sara och det regnar.. Inte lite heller.. SUCK!
Kommer bli helt genomblöt innan jag är framme..

Lackat bänkskivan en sista gång nu, ser bra ut hittills.. Så får väl se hur det slutar.
Startat diskmaskinen och tvättmaskinen, ska försöka hinna tvätta en till innan vi åker iväg och springer spåret ikväll. För måste packa på torsdag.
Jocke kanske skulle ta ledig på fredag, dom hade inget att göra och han har mkt ledighet att ta ut. Så det vore mysigt :)
Mamma och jag ska försöka hinna till både den där herrgården precis innan coop, dom har så fina saker. Sen även till Skultuna mässingbruk en snabbis.


Igår kväll spelade jag Wii, 45min. Tycker jag var bra gjort av mig. Höll på att bli tokig på bubblan, jag kämpade med den. Första gången jag spelade den var hos Mormor och Morfar, klarade den på första försöket.
Nu skulle jag köra den på vårat Wii. Jag försökte rulla den så fort fram som möjligt för att få en sån bra tid som möjligt. Men den bara sprängdes precis innan målet hela tiden. Men vägrade sakta ner bubblan, det skulle gå fort.
Den 30:de gången gick det , 39 sekunder klarade jag det på. Men höll på slå sönder spelet innan, blev grymt irreterad.. Haha ! Och det hjälpte inte att han klagde på att jag gått upp 2.2kg sen sist.
Jag som är ute och springer/går 3gånger i veckan :(
Får inbilla mig att det är muskler.

Sen spelade jag pigvinerna, fick rätt bra resultat där. Sen KROSSADE jag på fotbollarna, Jocke blev lite sur ;) Hihi!

                                  

HA-HA!

Kunde inte sova , så brist på något att göra så sökte jag på lite roliga bilder på google.
Hittade bla detta.

klicka på dom så blir dom större.




Men seriöst, titta in dom har grabbarna !!!!!!!


Haha



Översättning:
Jag tror vi har en spion bland oss.


Smått&Gott


Hugo Hugo Hugo, underbar!♥
Två bilder jag tog, när jag hade min mysiga eftermiddag med Lisa.



Lite av bakverken, dumlemuffinsen blev för hårda av dumleglasyren..
Kokostopparna blev kokosplättar men ändå goda.
Sen Tuppkakan, perfekt som alltid.



Nyss lackat bänkskivan igen ..
Så otroligt trött på den där, plus att den är flammig.
Så fort man får ett råd, så åker den ut och laminat in.
Ska småstäda lite imorgon, skriva upp allt som kommer hända nu innan jul på tavlan, så man håller koll på allt.
Sen klockan två ska jag träffa Sara, har köpt tre små ljusstakar åt henne.
I färgerna ljusgrön,rost och mörk orange.
Köpte likadana åt mig fast i lila till vardagsrummet. Passar perfekt!

Ses!


Impuls

Åkte till Lisa idag, lite impuls.. Så fick gå till Ryds och hämta bilen sen åka till Lisa.
Var härligt att träffas, var ett tag sen .. Har alltid blivit något i vägen när vi ska ses på senaste tiden.
Men idag så :)
Och Hugo har blivit så stor och kramig! :)

Vill även gratulera Falle och Fanny till lägenheten, äntligen kommer ni till stan ! :D

Ska lägga in lite bilder, det var det jag tänkte logga in och säga. Men ska fixa lite annat först.
Ses senare ikväll.

Och svar till ANONYM, först tycker de är tråkigt att ni inte vill/orkar eller vågar skriva namn.
Vissa kommentarer kan jag lista ut ändå för dom är så självklara, men alltid roligare att få veta vem som är inne och läser :)
Jag vart lite sugen , så MUMS!
SÅ otroligt sugen på julpynta med , men får hålla fingrarna i styr en vecka till.
Sen kommer jag gå loss på julsaker !! :D

Julskinka

Blev lite sugen på julskinka så den ligger i ugnen nu på griljering.
MUMS MUMS MUMS!!

Bästa är när det kommer ut, fortfarande lite ljummen lägga den på knäckebrödsmackan och smeta på lite senap.
Härligt !

Fullspäckat

..Nu är det fullspäckat schema fram till Jul!
Varje helg är det minst 2 olika saker. Det är självklart roligt :)
Men Jocke och jag pratade häromdagen, vi har haft något varje helg sen förra jul..
En lördag då och då ledig. Men kan nog räknas på en hand.

Har plockat upp julsakerna från förrådet nu, börja kika lite vad man har..
Ska nog fuska och börja julpynta någon dag innan första advent.
Kan inte hålla mig ..

Angående Partylite, nu har jag testat det.
Och det enda jag är förälskad i är doftsprayen Solblekt bomull.. Tycker inte doftljusen är bättre än Ikeas doftljus. Förutom att det finns mer dofter att välja på.
Så kommer nog bara köpa doftsprayen numera, kanske någon ljustake eller något ljus..

I veckan då ,vad händer?

Jag ska inte göra så mkt, träffa Sara på tisdag antagligen .. Har fortfarande inte sett hennes lägenhet.
Får se om Maja och jag kan äntligen pricka in någon dag.
Packa på torsdag ..
Ikea imorgon och köpa lampor..
Åka till Nässjö på fredag.
Sen är det inte så mkt mer planerat.
Jo, tandläkaren på torsdag med !! :)
Städa, tv, tvätta, handla .. Riktig husfru. Haha !
Jobbar rätt mkt i december, det är trevligt!


Var ute i spåret ikväll , jag och mamma sprang rekord idag !
Jocke,ankan och crisse springer alltid tillsammans, dom har lite bättre kondis.
Mamma och jag i våran takt, idag var mottot så länge man inte spyr eller svimmar stannar man inte. Men mamma höll på att få en hjärtinfarkt efter vi slagit vårat rekord. Så vi började gå en stund i bra takt, sen på´t igen!



Såhär såg vi typ ut idag... Pappa var inte med idag..
Ankan har "censur" typ för annars blir jag nog anmäld.. haha !


Bakning!

Jag har lyckats, tror jag !
Har bakat dumle muffins, tuppkaka och kokostoppar.
Kokostopparna blev tyvärr rätt platta, vet varför. Skulle göra om dom men hade inte mer kokos.
Jag smälte smöret fast det inte skulle vara så.. Suck!
Men annars tror jag att allt blev bra. Har inte smakat på allt dessvärre än.
Men håller tummarna .. Ska ta lite bilder på mina bakverk med så ska ni få se ! :)

Somnade när jag kom hem från jobbet, otippat?
Sov mellan fyra och 19.30, hm.. Inte det bästa kanske.

Jocke sitter och glor på "underbara" Austin Powers, så dåligt att man nästan måste garva.
Riktig B-film, haha !

Riktigt rastlös och vill inte se filmen, så ska nog städa lite .. Bara småplock så.. Jag har varit riktigt duktig, jag som är så slarvig och lägger grejer överallt.
Under senaste 2½ veckorna så har jag plockat varje dag, dammsugit eller skurat, dammat och fixat massor.
Bäddat sängen nästan varje dag.
Känner mig väldigt duktig !


Ha en trevlig kväll!

Tröttast vinner?

Hur trött som helst idag, kom knappt upp ur sängen..
Var det för jag jag gick och la mig sent, med lite vin i kroppen kanske..
Sovit dåligt? Sid har ju trots allt legat och sovit ovanpå mitt huvud.
jaja , får jobba några timmar nu sen hem och sova.
Ska bara ta det lugnt kväll, tänker inte röra en fena.

Party´t igår då, intressant.. Annolunda..Konstigt på alla sett och vis.
Och för er som undrar, ärligt svar. Nej jag köpte ingenting :)

På dagen var jag ju och hjälpte Farmor och Farfar.Vi är ute och åt och shoppade på Åsby. Eller jag hittade ingenting men Farmor köpte kuddar till vardagsrummet.

Imorgon kommer Jocke´s pappa Micke och sambo Titti förbi och ska fika lite. Ska nog faktiskt baka själv tror jag, om jag lyckas vill säga.. Haha ! Får se vad jag hittar på.

Nej, nu ska jag öppna butiken ..
Ses ikväll kanske !

Min klassiska trött bild, detta är jag ikväll.  Eller jag alltid? Haha ! :)

Mystofflor och en varm kopp te, liggandes i soffan och halvsover. H ä r l i g t!


Full fart!

Ellis och Sid håller på med sin dagliga tur, springa från balkongen upp på bordet, upp på kylskåpet, ner från kylskåpet, in i vardagsrummet, upp på soffan, 4 varv i soffan, upp på puffarna, flyger över till deras klätterträd, upp på dvd hyllan och tillbaka till balkongen..
Suck suck suck suck !
Men det är kul att titta på dom , men Sid är ju så klumpig stackarn. Inte alls så skicklig som Ellis.

Ska kleta på lite smink, sen ska jag iväg..
Käkade resterna från igår till frukost, vi gjorde varma mackor när vi kom hem. Blev några över :)
MUMS!

Blev ett kort inlägg, men har lite bråttom!
Ses ikväll!


                             

                             

Springtur

Nyss kommit hem från springtur.. Kämpade på bra tycker jag, ville bara ta ett varv men tog två iallafall..
Idag har jag varit och shoppat med Mikaela, både på Ikea, Chili och Nisses.
Jag köpte två små skålar till glöggsetet och vita blockljus.
Mikaela köpte massa godisskålar till sitt bröllop :)

Hittade julklapp på Chili till alla katterna, Jocke och jag ska åka och köpa det imorgon.
Och tro mig, det kryper i hela mig.. Jag vill börja julpynta, men ska hålla mig..
Ska nog iallfall ta upp alla julgrejer från källaren så jag kan kika vad jag har för skoj.

Imorgon ska jag hem till Farmor och Farfar, Farmor har inga assistenter imorgon så hon ville att jag ska hjälpa till lite ..
Men först ska jag följa med mamma och köpa julpapper till jobbet och skjusa dit henne.

På kvällen ska jag på.. *Host* ...... "vuxen"party. Typ som Partylite men ändå inte.. Haha , vet inte om mina kusiner läser detta .. Så ska inte skriva så invecklat. Ni kan nog lista ut det själva. Massa tjejer dricker vin och tittar på rosa kaniner?! ... Får se hur det blir, aldrig varit på sådant.


                                                                        

Lördag jobbar jag, kvällen ska jag bara s l a p p a med Joakim♥

Söndag kommer Micke och Titti förbi och fikar, det blir en härlig helg!

Nu ska jag kolla klart på Comedy Fightclub.
Men måste bara lägga in en bild som jag fick upp när jag letade på kaninen.


                                                                      HA-HA!!
                                   

Bio i höstrusket

Ska på bio snart med Mamma och Pia, Flickan som lekte med elden.
Har nyss varit och köpt Subway.. MUMS!
Och hinner dessutom hem till Grey´s! Vilken kväll!

Färgade håret idag, mest för att få bort utväxten.. Blev lite askblond. Men utväxten är kvar, suck! Blir aldrig rätt..

Imorgon ska jag leka med Mikaela, vi ska åka och shoppa skålar till hennes bröllop! Hon ska ha ett härligt godisbord! :)

ska käka nu, ses!


K Ä R L E K


Nässjö

Fick tag på Titti nu, eller hon ringde upp :)
Och vi fick följa med dit nästa helg, ska bara fixa kattvakt nu..
Blir kul att åka dit, var ju där i sommras eller var det våras.. Hm..
Ska försöka hinna och åka in till Tyghuset (Eller vad de heter). Riktigt mysig butik med massa tyg,ideér och saker.
Ska även kolla om Rockband går att spela på deras ps2. Osäker.. Men dom har Wii, får se om dom kan få in den på projektorn.

Imorgon ska jag på bio med Mamma och Pia, Flickan som lekte med elden.
Mikaela säger att den är nästan läskigare än första.. Men de är egentligen inte läskig, utan bara väldigt obehaglig.
Ska ha med mig en stor dricka och en stor popcorn att smaska på.
Äta Subway innan med mamma, deras mackor tröttnar man aldrig på! Men jag tar alltid tonfisk. UNDERBARA!

Torsdag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, inte fredag heller.
Ska nog iallafall göra förrätt och varmrätt åt mig och Jocke på fredag.
Blir nog vitlöksmarinerad pepparbiff med potatisgratäng till varmrätten iallafall med Favoritsås.


nej, nu ska jag ut och vandra spåret!

jahaa..

Mikaela var här i några timmar, satt bara och slappa i soffan och drack te. Väldigt skönt, henne behöver man aldrig göra något speciellt med.. Vi kan bara sitta och prata i timmar.
Underbar tjej ! Och snart gifter hon sig, yey! :D

                                                            

Har städat idag igen, bäddat sängen igen. Börjar bli riktigt duktig på detta ..
Nu när Mikaela har gått, ska jag bara vänta på att Jocke har slutat jobbet så ska vi ut och springa.
Har varit lat, det var ett tag sen jag var ute och tränade.

Försöker få tag på Tant Titti ;) ah, just nu är du tant. Är sur för jag inte får tag på dig,Haha ! Så fort du ringer upp blir du Moster Titti igen.. :P

Återkommer senare.


Homewife, desperate?

Kanske börjar bli en desperat hemmafru..
Får aldrig något beslut från "blablabla"....
Men tillslut kommer väl de med, men börjar bli en desperat hemmafru..
Städat idag igen iallafall, så det håller sig rent och fint.
Gör nog de varje dag nu, har tillochmed bäddat sängen fast det inte kommer hit någon idag.. Hm.
Eller Maja kanske kikar förbi.

Ska göra Thaikyckling soppa till lunch..
Hörs senare!

Jul

Nu vill jag börja julpynta, men får hålla mig några veckor till.. Men det är svårt att hålla sig!
Har massor av julpynt i förrådet, köpte på rea på Ikea förra året.. Har nog lite för mkt!
Vi ska ha en riktig julgran iår igen, fast en lite mindre än förra året.. Sen får jag lov att ha fejk paket under julgranen för Sid kan inte låta dom vara.Och vi kommer få lov att täcka över julgransfoten så man inte når vattnet förutom när man ska vattna för Ellis badar i den annars. SUCK!


Ni vet väl om ..

Ni vet väl om att ni är fantastiskt värdefulla för mig, vänner familj & släkt.
Vad vore man utan er?


     


Grått&Tråkigt

..det är väldigt grått och tråkigt ute, vilket inte hjälper humöret !
Dystert, kan inget roligt hända nu?
Var ett tag sen något riktigt bra hände, skulle kunna hjälpa till lite nu !
Kollade på sex and the city filmen nyss, igen .. Tillochmed Jocke var med och kikade. Älskar den filmen, önskar ibland att man var Carrie.

Ska träffa Lisa i veckan och Mikaela.. Om jag inte ska jobba så ska jag nog förbi Sara en sväng med, inte sett hennes lägenhet än.
Ska nog shoppa dom sista julklapparna också, bara några få kvar. Skönt att ha de gjort eftersom jag inte vet hur mkt jag får nästa månad.

Igår var Crisse och Ankan här, vi wokade och spelade lite spel. Blev lite aggressivt som vanligt i Alias. Men chockerande nog JAG OCH ANKAN VANN. Det har aldrig hänt, äntligen !

nej, nu ska jag fixa mig. Ska iväg på middag! :)


6 november/7 november

Igår tog vi farväl av allas favorit tant Maj.♥
             

(Eller ormen som jag säger)
Det var otroligt fint i kyrkan, väldigt fina blommor hon fått ..  men så klart även otroligt jobbigt.
Efter så åkte alla hem, vid 15.00 träffades vi vid Djäknebergets resturang och käkade ihop.
Det var riktigt mysigt :)



Jag kämpade i mig nästan en hel plankstek, puh!
Och kyparen undrade varför jag drack vinet så sakta? Haha!
När Jocke och jag kom hem la vi oss i soffan, somnade på en gång.
Vaknade vid halv 12 och insåg att vi kanske ska gå och lägga oss i sängen istället.
Blev då väldigt pigga så kollade på en film.
Somnade väl runt två kanske.

Idag, ska städa lite .. Möta Jenny och hämta upp Partylite grejerna.
Ikväll runt åtta kommer Crisse och Ankan.
Vi ska woka och spela lite Rockband..

Woken kommer bestå av massa plock, och alla får woka själva.
Det man kan välja mellan är:

♥Strimlad fläskfile
♥Strimlad kyckling
♥Scampi
♥Bläckfiskringar
♥Vattenkastanjer
♥Bambuskott
♥Minimajs
♥Purjolök
♥Paprika
♥Blanding av wokgrönsaker
♥Beansås
♥Ostronsås
♥Grön curry peppar
♥Nudlar
♥Champinjoner


Halloween

Lite bilder.. Har inte fått bilder från fotograferna vi hade men lite på oss från min kamera.



"Ghetto" gänget, haha!



Jocke&Jag :)



Glaaaaad clown!!



Kapten Haddock, Rudolf och clown



Crisse&Jag


systemkrasch!

Hallå!
Ett tag sen ..
Har varken haft internet eller dator.. Blev systemkrasch på min dator.
Men snälla pappa fixade det !
Så ikväll ska jag lägga in dom bilder jag har från festen.. Resten har ju våra fotografer och jag hoppas att jag får dom snart så jag kan dela med mig av dom här..

Ses ikväll.

RSS 2.0