....... Efter evighetsväntan så är vi på v...

....... Efter evighetsväntan så är vi på väg hem! Klockan är 02.43 och jag är gråtfärdig! Upp och jobba snart .........


Vad var det jag sa?

Jocke var på sin första fotbollsträning idag på väldigt länge.
Jag messade han och skrev, du drar alltid på dig skador så de blir väl idag igen ..

Nu är vi på väg till akuten. KONSTIGT? Nej, inte ett dugg. Allt är tillbaka som vanligt, klockan är 23.10. Båda är slutkörda och ska upp tidigt. Men vi är på väg till akuten.
Jocke ska sy sitt knä IGEN. För älskade Jocke tyckte det var en bra idé att göra en glidtackling..
Och mkt lustigt, hans "läckta" sydda sår från operationen spricker, blod sprutar !

Får se när vi kommer hem ..

Hejsvejs !

4 års dag !

Först och främst, GRATTIS MORMOR PÅ FÖDELSEDAGEN ! ♥

Idag har Jocke och jag varit tillsammans i fyra år ! Kan inte säga att det har varit fyra helt perfekta år. Men det har varit år som vi har lärt oss hur vi funkar, hur olika vi är .. Hur man löser problem mellan oss och hur den andra tänker. Åsikter, vad man värdesätter ..Med mycket mera .. Och trots allt vi har gått igenom, så har vi beslutat att gifta oss. Och det är helt magiskt för mig !
För jag kommer få den mest underbara man jag kan tänka mig ♥

I "4års" present får Jocke denna till vårat NYA vardagsrum.


En fotpall, eller en väldigt stor fotpall. Man kan mer säga en sittpuff.
Tussan älskade den iallafall. Var hos Mamma efter jobbet och skulle slå in den, även plugga till båtkursen.
Tussan låg på den hela tiden. Kändes nästan dumt att ta hem den.

Får se om han tycker om den, han är på fotbollsträning. Så han kommer väl hem strax efter tio.


Idag på jobbet. SUCK OCH PUST ! Allt som kunde gå fel, gick fel. För mkt varor och bara strul..
Så är väldigt trött i huvudet idag .. För det där förbannade datasystemet ska brännas upp !
Klickar du fel, så går det inte att ångra. Klickar du fel på en order så blockar du systemet för resten av dagen på ALLA Chillidatorer i HELA sverige. Så t.ex Klickar du på utleverans och ska betala men klickar fel så går det inte att rätta fel. Idiotiskt system !
Som idag råkade jag klicka på betala med faktura istället för kontant. Då kan jag inte ändra knapptryckningen trots att jag inte slutfört köpet. Så då blir ordern spärrad för betalning istället och detta går inte att ändra.
Så programet suger !

nej nu ska jag sluta trötta ut er på mitt gnäll.
Ha en underbar kväll! :)


Missvisningen,Greenwich & Latitud.

Natten var sämsta på länge, kunde inte somna och när jag väl somnar vaknar Sid. Och när han är vaken, ska alla vara vakna. Så sov ungefär tre timmar. Huvudvärken äter upp mig.

Skjusade Jocke till jobbet strax efter halv sju, hem efter det och duschade. När jag fixat klar mig så åkte jag hem till Mamma och Pappa. Gjorde städningen, käkade frukost och iväg till jobbet.
Gick ganska fort på jobbet idag, trots att det inte var så mkt att göra.
Slutade vid halv fyra..

Hem och bråkade lite med råttorna här hemma, hämtade Jocke igen vid fem. Hämtade upp mat och sedan kastade i mig den på Hälsokraft. Iväg till båtkursen och var där tills nu. Det är rörigt värre och jag vågar inte stanna upp och tänka på allt jag har för mig just nu, först denna vecka är över. Då kan jag pusta ut. Då är den värsta pärsen men alla jobbdagar i rad slut. Tyvärr blir det nog väldigt lite jobb istället. Men kanske kan fokusera på den SVÅRA kursen istället. Men ska tametusan klara den! Mkt plugg blir det ..   :)


Imorgon jobbar jag 10-19.15. Men ska skjusa Jocke som vanligt till jobbet så jag kan ha bilen.
Mkt varor kommer imorgon så det blir fullt upp. Men dagen kommer nog vara jätte seg ändå, tyvärr.
Efter så bör jag städa här hemma. Men känner jag mig själv kommer jag äta sen däcka i soffan.



SMS-inlägg

img_7021 (MMS)


Nu när jag var på väg att gå och lägga mig...

Nu när jag var på väg att gå och lägga mig så slog det mig. Varför leta efter ett bord som jag aldrig kommer hitta? Så jag tänker bygga det själv istället! Ska göra de i början av juni tror jag :) Har stora förhoppningar och tror de kommer bli riktigt bra!


Nu börjar det klia ..

Nu vill jag verkligen få klart med vårat kök. Det börjar klia ordenligt i renoveringsnerven..
Men snart så, får vi våran vilja igenom har vi ett kök innan Midsommar. :)
Så hoppas att det blir så.

Vardagsrummet kanske blir klart någon gång också.
Ska bli så skönt att få lägenheten klar, nu har vi bott i denna håla i snart ett år.
Men det kommer nog hända en hel del dom närmaste månaderna.
Ska bli skönt att slippa "skämas" för vårat halvklara hem med nerrivna tapeter, trasiga skåpsluckor och halvt golv i vardagsrummet.

Nu är det köksbordsjakt som gäller. Har föreställt mig något i huvudet. Gäller bara att hitta det .. :)


Idag var jag hemma hos Jenny en sväng, fikade lite .. Var så länge sen. En mysig stund,  Minna är ju så söt !
Efter det åkte jag till blomsterlandet och köpte lite dekorationer till mina nya ljustakar på matbordet.
Dom kommer vara så fina på det nya matbordet en vacker dag :)

                                               

Joakim Norling




South West, äntligen.

Morgondagen började med att göra iordning en utomordentlig smoothie, bestående utav juice,mango,hallon,yougurt och banan. Smakade ljuvligt .. Jocke låg och sov som en stock.. Han var på afterwork igår men helt chockat ringer han vid halv tolv och säger att han och Fredda ville hem. Hm .. Första frågan var, Vad har hänt?
Jag är ju van att dom ringer vid fyra ..
Men dom var bara trötta.
Iväg till jobbet, började klockan elva. Innan sprang jag ner till tygbutiken och köpte resårband till kjolen. Farmor fick ju sy om min fina DYRA klänning från NoaNoa .. Jocke slängde in den i den förbjuda tvättmaskinen och allt silke i princip försvann ...
Så nu är det en kjol :)
När det var lunchdags för mig och Mamma bestämde vi oss för Subway. Äntligen har dom öppnat, men när jag kommer dit börjar kön utanför resturangen. SUCK OCH PUST, men ställde mig där ändå. Kan nästan gå igenom allt för Subways tonfiskmacka med south west dressing. MUMS!
När det var tjugo minuter kvar innan stängning så fick jag för mig att göra om vid hårfärgerna.. Blev nog riktigt bra tror jag. Och på tal om hårfärger, Rekommenderar starkt Tints of Nature, både som slingor,färgning,schampo,balsam och spraybalsam. Underbart bra och så lite skit som det går med hårfärger. Skönt att slippa alla parabener och amoniak.
Efter jobbet bar det av till Robin, lite fotbollsmatcher och film. "Little fockers", helt okej men första filmen är fortfarande bäst ! :)
Sen började magen att kurra igen, så vi beställde mat från La Pizza. Jag tog en Italiensk sallad med pharmaskinka och mozzarella ost. SKIT dålig sallad. Har lust att åka tillbaka men orkar inte. Isbergssalladen var brun, det var bara två små skinkbitar, två oliver och någon enstaka skiva ost. Det var katastrof. Är bortskämd med Cornettos OUTSTANDING sallader.
Nu håller jag på halvsover i Robins datastol. Är snart redo för min säng tror jag. Imorgon är det jobb på Chilli. Har en vecka kvar av denna monsterperiod med jobb. Men sen blir det tråkigt, alldeles för tråkigt. Två extra dagar inbokat i april och någon vecka i maj.
Det var nog allt för idag. Vi ses imorgon ! :)

Planerande !

Tillbringar min rast till att beställa och fixa till för tårtan vi ska göra till Maja och Jerrys bröllop!
Har kommit fram till att jag ska använda Cocosmjöl så den blir gluten fri. Och har massor av andra ideér som jag håller på att fixa iordning. Tänker inte skriva ut något här. Men tror det kan bli riktigt bra ! :)


Igår var en härlig dag, fick träffa min underbara vän Mickan.. Och lilla liam, Och Mattias en stund.
Var så länge sen , kan nog säga att hon är en av dom ärligaste och naturligaste vänner jag någonsin haft. Aldrig något strul med henne .. Man kan prata i lugn och ro om det skulle vara något och man kan berätta hur man känner. Hon är fantastisk! ♥ Vet inte vad jag skulle göra utan henne ..
Senare på kvällen gick vi hem till Siv och käkade våfflor. MUMS ! :D

Nu ska jag lägga mig på lagergolvet, har så ONT i ryggen !!


Efter mkt sökande !

Efter mkt sökande och letande, bollande med olika företag m.m .. SÅ nu har jag funnit personen som ska sy min klänning. I Sundbyberg . 

Mkt ingår i priset, se nedan... Och klänningen är inte allt för dyr. Jag hade lite ändringar jag ville göra. Eller lite och lite, ganska mkt och det gör hon utan extra kostnad. Tror jag älskar henne!
Hon har även en pälscape som jag tycker om, måste ha något så jag inte fryser ihjäl när jag är ute.

Tänker inte sätta in en bild denna gång.. Ska hålla det lite hemligt tror jag. Framförallt för karln.

Idag då, upp ur sängen klockan halv nio. Började städa och tvätta. Iväg och handla, tänkte att jag skulle göra tacopaj till mig och Mickan. För hade sett ut ett recept som inte har mjölk eller mjölkprotein i sig. Men då hade självklart inte Ica Bäckby dessa produkter, så traskade hem igen .. Nu står det en köttfärssås och puttrar på spisen..

Ikväll ska vi till Siv, käka våfflor ! MUMS ! :D

Det känns att man är ledig, har fruktansvärd huvudvärk ..


Detta ingår i priset när du beställer ifrån matildas fest.

Måttagning:  Jag tar alla mått man behöver. Är det så att du inte bor i närheten eller inte kan komma förbi så guidar jag dig igenom vilka mått som jag behöver.

Ändringar: Har man beställt klänningen genom mig och det är eventuell några ändringar såsom viktökning eller minskning utför jag dem kostnadsfri.

Resegarderob:
Självklart så ingår en resegarderob vid beställning av brudklänning. Man kan inte förvara en brudklänning på ett bättre sätt än detta.

Pressning: Klänningen kommer självklart färdigpressat.

Frakt: Jag tar inte ut någon frakt utav kunden. Allt skickas fraktfritt. Självklart är det bättre om man kan och hämta klänningen i butiken annars så blir klänningen skrynklig igen. Fraktfritt gäller endast brudklänningar. Vid skor tar vi ut frakt på 60kr.

Har klänningen släp så syr vi antingen dit en krok som man kan ha när man dansar eller så syr vi dit band så man kan knyta upp klänningen. Du kan själv välja vilket som passar dig bäst.


 


snurrigt värre!

Idag blev det bra snurrigt i kolan efter båtkursen. Nu ska vi räkna ut missvisningen i den magnestiska kursen via ekvatorn eller va tusan det var.. Blir fördjupning på det nästa vecka, hoppas poletten ramlar ner då..
Pust och Suck !

Jag slapp jobba imorgon, så Mickan kommer på besök imorgon .. Ska städa på förmiddagen sen ska jag gå iväg en snabbis till Ica. Behöver köpa soja cream fraiche och tomater. Tänkte göra tacopaj. Hon får ju inte äta mjölk eller mjölkprotein .. Men tror det blir bra, ska bara lyckas ta mig upp ur sängen. Det blir ett "mission" kan jag säga..

Som sagt så har jag lagt ner den amerikanska leverantören på klänningen, dom svarar ju inte.
Så har hitta Matildasfest.com , massor av klänningar och det ligger i Sundbyberg.
Så det är nära att åka dit, hon mäter allt som ska mätas. Många bra saker ingår i priset, nästan alla klänningar kostar 4500kr och en månad innan träffar man henne igen och ser om klänningen behövs justeras.
Super bra! Nu ska jag bara hitta en jag tycker om ..

Nu är det Couger Town !

Tack Brittan !

Slet som ett djur idag också .. Möblerade om fyra miljöer .. Vid halv fyra skickade hon hem mig, så nu sitter jag i soffan med en kaffe latte och njuter av att bara sitta .. Tack för de! :)

Denna ska vi beställa till våra kissemissar på fredag! :)
Så hoppas jag att dom blir glada, den är lite snyggare också eftersom vi måste ha den i vardagsrummet :)
Gjord på banan blad och sisalrep.
 




Go´morgon!

Ett litet inlägg innan jag åker vidare till jobbet :)
Fick en glad nyhet och en dålig nyhet.
Vi kan börja med den dåliga .. Inga pengar tillbaka på skatten, jag hade höga förhoppningar för fick tillbaka MKT förra året. Men inte detta år, 280kr ska jag betala istället. Så kanske kan stå ut med det, men de är ju så himmlans roligt när man får tillbaka.

Det bra nyheten är .... DUUUNDEEEEREEDUUUN !!! Vi kommer få glasa in balkongen till sommaren !
Förra veckan gick dom ut med att man inte får glasa in innan slutbesiktingen för alla balkonger och altaner och det skulle bli i augusti.
Men igår kom dom ut med att dom börjar måla balkongerna i april när vädret blivit mildare och efter det blir besiktning och sen får vi glasa in! TACK för det ! :)
ÄNTLIGEN, tog bara ungefär ett år......................................

Kanske kan bli härliga sommarkvällar där ute nu och framförallt vet jag några som kommer jubla. Sid och Ellis ♥
Dom kunde ju inte vara ute på hela förra sommaren eller hela vintern.. Dom vill också sola och ha fågelskådning.


Sen har jag mailat stället jag vill ta min brudklänning ifrån.. Mailat dom två gånger och inte fått något svar så börjar tänka om på det .. Får se vad jag hittar på ..


Nu ska jag svänga in på Ica innan jag börjar, hejhopp!


Jobb,Kurser,Plugg ..

Mkt far runt i huvudet .. Det är väldigt mkt jobb just nu, kurser och även plugg. Just gjort klart två kapitel och dom första frågorna i "Förarintyget" ..
Hoppas jag kommer klara provet, just nu är det ganska snurrigt.

Jobbade på som en tok för att hinna allt idag. Det tar tid att packa upp 250st glas skålar om är uppdelat i fyra delar per skål och alla är inpackat i wellpapp och bubbelplast.
Sen var det massa annat jag skulle hinna med, 18.55 blev jag klar med resten. Tack för det ! :)
Imorgon finns det lite grann att göra också, men inte alls lika mkt. Slutar klockan 17.00 imorgon eftersom jag har båtkursen. Brittan får klara sig själv dom sista timmarna.
Efter jobbet stod Micke,Titti och Jocke utanför med bilen .. Micke och Titti bjöd på mat, Wok and Go. Mkt gott,trevligt sällskap och skönt att slippa laga ikväll. Tack! :)

Onsdag jobbar jag bara till klockan 13.00 .. Efter det ska jag träffa Mickan.  Dom behöver mig antagligen nu på söndag och tisdag, onsdag nästa vecka. Måndag tänker jag vara ledig.
Blir lite shopping på Söndag, på CHILLI. Konstigt ;) Lite turkosa plädar och tre ljusstakar ..
(Som är ett set, kan dekorera i dom efter årstid eller högtid)


nu ska jag bara invänta tvätten sedan kommer jag somna halvvägs på väg till sängen..

Duracellbatterierna håller på att ta slut ..

Mina "Duracellbatterier" håller på att dö nu .. Börjar bli lite tungt med jobb. Så snälla Mamma tar min fredag. Så får vara ledig iallafall en dag denna vecka. Söndag är ju fortfarande osäker om jag kan vara ledig.
Men å andra sidan får vi kanske iordning på vårat vardagsrum snart då :)
Vore himmlans trevligt, för det är väldigt tråkigt att komma hem och se kaoset.

Mitt födelsedagskalas för släkten här i Västerås på min sida kommer vara hemma hos Farmor och Farfar, fick jag reda på idag. :) Men det blir nog bra .. Sen får vi se vart vi kommer vara när jag bjuder Jockes sida. Kanske hemma hos Siv och Lasse. Inte så kul att ha kalas här hemma när det ser ut som det gör.

Skriver kanske lite imorgon innan jobbet. Ska faktiskt gå och sova nu..

Dick Hoyt, the real hero





En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?"

och pappan svarar igen "ja, min son", de gör sin andra maraton tillsammans.

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?"

(4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"…

Se filmen som jag grät mig igenom, helt otroligt hur stark en människa egentligen är.


http://www.youtube.com/watch?v=xUQeUsqQuVc


Blandad dag.

.. jobbat på som tusan idag! Vi hann en hel del och vi kämpade på bra. Stod inte still en sekund förutom när jag åt. Mkt nya tavlor, utemöbler m.m.. :)
Var på dåligt humör nästan hela dagen.. Men log och skrattade iallafall. De är lite allt möjligt just nu som gör att jag är ganska irreterad. Inget jag direkt vill skriva om. Men förhoppningsvis blir det bättre snart för vill inte må som jag gjorde för några veckor sedan..

Ska snart brygga mig en kanna te, FRYSER ihjäl.. Hela dagen har jag frusit fast jag bruit och hållt igång hela dagen..
Men är ju lite smått förskyld så de är inte så konstigt.

Har inte så mkt att skriva om just nu .. Så vi hörs senare

Halloj i solskenet!

Kan man vara sur när det är sånt vackert väder ute? Fantastiskt! :D
Gick ut en snabbis nu på rasten för att hitta ett par solbrillor. Har ju haft Jockes ett tag när jag kör bil, men dom är så stora så mina kinder får ta och hålla upp dom. Inte så vackert. Men nu tror jag att jag hittat ett par brillor jag även kan tänka mig att ha utanför bilen .. Känner mig så ful i brillor , men dessa kanske jag kan leva med och slippa gå och kisa hela dagarna.

Kurs ikväll med Macronova.. Inte ett dugg sugen, skulle bara vilja helst lägga mig i soffan och vila.. Men blir nog bra när man kommer dit. Bara det är en god macka så ska jag hålla humöret på topp! :)

Inatt vaknade jag runt två och kunde inte somna om. Låg och repeterade båtkursen i huvudet. Och funderade.. Blir nog en båt för min del .. Även om inte Jocke är sugen så hindrar det inte mig från att skaffa en.. Istället för bil.. Behöver ju faktiskt inte en egen bil .. Kan ju cykla när jag jobbar på Erikslund och buss när jag jobbar på stan..
Så Crisse, hjälp mig att hitta en bra båt till mig ! :)
Kanske redan till nästa sommar om jag sparar bra.. Kan tänka mig någon för max 50.000kr.
Spännande ! :D

Kan jag ta med Svärmor & Lasse, Micke och Titti ut på en tur någon vacker dag kanske ! :)

Min egen båt... Kan ni tänka er de? :P Haha ! Får väl kanske se först om jag klarar mitt "Båtkörkort" :)

Go kväll!

Jobbade på bra idag, vi gjorde om vid utemöblerna. Tog ner de vi hade och gjorde en riktigt färgklick på väggen.
Hittade turkosa plädar, GUDOMLIGT fina. Så snappade åt fyra st på en gång. Två till mig, en till Mamma och en till Ankan.
När jag slutade åkte jag förbi donken och köpte en stor kaffe latte. Höll på somna, helt slut. Åkte till Ryds och hämtade Jocke sen hem och käkade. Älskade Jocke lagade maten, Tack !
Har tackat ja till ytterligare tider nästa vecka som det verkar nu. Och dom har ju som mest kaos på onsdagar. Och den dagen hade jag bestäm skulle vara min lediga dag. Men fick dåligt samvete så lovade att jobba 9.30-13.00. Sen ska jag hem och träffa Mickan! :) Så länge sen nu, haft massor att göra ...
Så som det ser ut nu så jobbar jag ca 34 dagar med 1½ ledigt. :)
Ser ut som ett vardagsrumsgolv blir klart i april. Tackar för det!

Efter maten då, så åkte Mamma och jag till Medborgarskolan och tog våran första lektion i förarintyget till båt.
Lite rörigt i början men tror vi hängde med ganska bra. Bättre än dom flesta iallafall. Det blir nog roligare ju mer man förstår. Annars kan man ju ringa Christer eller Jonas, kunde ringa dom när som helst på dygnet ;)
Miniräknare ska med nästa gång iallafall, mitt "mattesnille" huvud räcker inte riktigt till.

Fick dom tragiska sms under tiden också att HV71 (JÄVLA SOPOR!!!) åker ut mot AIK. Tråkigt värre, men dom överskattade sig själva och valde AIK ... Så då får dom väl också skylla sig själva.

Sov gott, för de ska jag göra iallafall. Med min underbara nya bäddmadrass och fantastiska nya täcket. Sov som en gud inatt. Som en chock att vakna utan ryggont.

Hejsan !

Solen strålar!

Det är så otroligt fint väder ute, men det var absolut inte skönt när jag skjusade Jocke till jobbet vid halv sju... Fruktansvärt kallt och fick skrapa rutorna.
Jag ska alldeles strax åka iväg till Chilli, börjar om 35 min.. Kommer nog inte bli så mkt att göra idag .. Kanske flytta mattorna och göra plats för utemöblerna. Får se om man kan få igång kollegorna lite, så segt att bara stå. Jag måste bli aktiverad :P

Nehepp, nu ska jag ta och lägga ut lite skattjakt åt missarna sen fara iväg.
Ellis sitter och skriker på fåglarna utanför just nu.. Haha ! :)



Projekt !

Har letat länge efter ett bord som är en enda lång skiva, ca 180cm. Ganska tjock och vitt. Men inte hittat något.
Såg ett jättefint bord på http://carolineprim.blogg.se/ (Hon gör superfina saker)
Men det hade hennes sambo fixat själv. Men kom på idag att jag kan ju faktiskt beställa ett indiskt bord på Chilli, slipa det och måla vitt. Blir nog super snyggt ! :D Bara hoppas det inte har utgått eftersom mkt indiska möbler har gjort det dom senaste veckorna.

Idag efter jobbet blev det Ikea, ny bäddmadrass, överkast och täcke! Mys, längtar tills jag ska sova..
Efter det blev det lite möblering hos mamma och pappa. Riktigt bra blev det !
Musselsoppa och kräftor blev belöningen ..

Sen har jag också bestämt klänning.. Tyvärr blir det inte min drömklänning som sagt. Men hittade en otroligt fin på en sida från USA. Kan inte lägga ut den här för vill inte att Jocke ska se vilken jág valde men är någon nyfiken så kan jag maila över den :)
1900kr blir det ca och det är ganska stor skillnad och denna ser nästan mer lyxig ut.

Ha de toppen!


Inge mera soffpotatis på ett tag!

Nu har jag gått från att jobba varje helg till varje dag .. Haha ! Blir trevligt när lönen kommer .. :)
Är ledig ungefär två dagar på en hel månad nu. Gör inget alls, men känner mig ganska trött.
Förhoppningsvis blir det ett golv lagt i vardagsrummet i slutet av april :)
Men det är alltid såhär, det kan aldrig komma lagom mängd hela tiden utav allt på en gång och sedan dör det ut en tid.
Det börjar även bli dags att planera köket, hur vill vi ha det? Hm .. Blir spännande :)
Tanken är väl att kök och vardagsrum ska bli klart till sommaren. Soffan har vi beslutat att behålla till efter bröllopet, det blir alldeles för mkt pengar annars och det överlever några månader till förhoppningsvis.

Denna vecka , för dom som är intresserade ;)

Måndag: Häls♥kraft 9-18
Tisdag: Chilli 10-17 (Skulle varit till 19.15 men jag börjar ju min förarexamen båtkurs då)
Onsdag: Häls♥kraft 10-18, Kurs 19.00-22.00
Torsdag: Chilli 10-19.15
Fredag: Säljkurs i Stockholm 9-16
Lördag: Chilli 11-17.15
Söndag: Chilli 11-16.15

Avbokade min "dröm" klänning. Det kändes inte alls bra längre. Och kan man inte sova pga en jäkla klänning då är det inte meningen att jag ska ha den.
Har börjar kika på en hemsida som heter www.shopogbrides.com .. Mkt fina klänningar till MKT bra priser! :)
Har redan hittat några st jag skulle kunna tänka mig. Försöker banka ur den andra klänningen från skallen.

Var förbi lokalen i helgen innan jobbet. När det var sånt fantastiskt väder, underbart! Lokalen blir nog riktigt bra, tillräckligt stor, bra bord och stolar, mkt parkeringar m.m...



Nej, nu ska jag hänga lite tvätt sen blir det soooova! :)

Hejsvejs !

GRATTIS TITTI !



40ÅR IDAG !!! ♥


Planering och jobb jobb..

Jobbar varje dag nu i nästan två veckor.. Skulle varit ledig imorgon men Chilli behöver mig mellan 10-19.15 ..
Pengar pengar !

Idag jobbade jag på Hälsokraft.. Mkt varor, hm.. Undra varför det alltid kommer mkt varor när mamma är borta? ;)
Sprang bort till "Josel" och kollade hur mkt hon skulle ha för att sy upp min dröm brudklänning..
Ca 8000kr sa hon.. Det är mkt blandade känlor. Det är DEN klänningen, DET liksom. Men hade inte alls tänkt mig den summan. Men det kanske är bra pris för en speciall sydd klänning?
Jag har ingen aning, förutom att mina ångest känslor som jag inte vet varför håller på att ta över.

Men har kollat igenom massor och kan spara mkt pengar på annat.. Göra mkt själv.


Vaser av gamla glasburkar.




Klänningen, fast ska vara i vitt och lite annat släp..
Vad tycker ni? Helt ärligt...






annars är det inte så mkt spännande som pågår .. Har inte så jätte mkt att skriva idag.
Kanske mera imorgon.. Kram!


Hm..

img_2011 (MMS)

Hm..


Heej Hååå !

Sitter och kollar på "101 sätt att åka ur en gameshow". I början tyckte jag det verkade lite fjantigt, men nu börjar det komma igång! Nyss ätit tacos, mums!

Jobbat på Chilli, hela dagen idag också. Berättade även att jag ska börja på Hälsokraft till sommaren. Det gick bra ! :)
Lite ont i fötterna bara, så hårt golv. Men annars har det gått bra idag, känns som man börjar kunna det mesta nu och känner sig säker.
Det verkar vara klart nu också vem som blir nya chefen och den nya heltidsanställda. Blir nog bra :)

Ikväll blir det somna i soffan kväll, härligt och mysigt ! Imorgon ska vi hem till brorsan och ankan. Jag åker nog direkt efter jobbet. Slutar ju kvart över fem.































Äntligen!

Idag hände det, äntligen! Vi har bokat en festlokal. Fick huvudvärk direkt efter jag hade bokat, den var som en stor sten släppte.. Underbart ! :)
Porslin,diskmaskiner,stora kylar och frysar. Bord,stolar. Sånt ingår i priset. Fantastiskt !

Och jag har fått massa tider så jobbar heldagar, tis-tis nu. Sen ledig en dag och sedan jobb igen.
Bra bra! Mkt pengar :D

Blir inte så mkt skrivande idag , nyss kommit hem från gymmet och huvudvärken sitter kvar. Ska gå och lägga mig efter duschen, man märker att man inte är van att jobba. Blir helt slut när jag väl jobbar, men de vänjer man sig vid och jag vill bara ha mera mera tider ! GE MIG :D

Vi hörs senare !


RSS 2.0