120104


Mina fantastiska vänner ♥


Sitter just nu hemma vid köksbordet med ett glas svartvinbärssaft och har fixat lite autogiron som jag vill ha.
Ska alldeles strax bege mig till jobbet igen. Hinner ganska mkt när jag åker hem på rasten.. Men gör bara det när jag jobbar på Erikslund. Skulle kanske ha min egen lilla bil så jag slipper gå upp och skjusa Jocke också.

Torsdag innan jobbet ska jag faktiskt baka lite .. Ha i frysen, bara ta fram vid oväntat besök ! :-) Såna är ju alltid trevliga ! :-) Om man är fräsch och inte kaos hemma, bör tilläggas ! ;-)

Funderar på vad man ska göra till middag ikväll också, vill absolut inte ha FALUKORV eller KÖTTBULLAR.. Varit alldeles för mkt av det, hjärtat ! :-)
Slå in lite presenter ikväll också, sånt är så kul! :-) För det är fullt upp imorgon. Kl 08.00 ska jag vara hemma hos Mickan. Hon ska till tandläkaren så jag ska vara hemma hos dom och passa Liam. Kl.12-16 jobbar jag. Sen hem och byta om, hämta upp Jocke och vidare till Minnas 1 års kalas ! :D

Sen ska vi försöka hinna till dressman, var där i Lördags och handlade en slips och en skjorta till Jocke. Vi testade hans kort två ggr och mitt 1 gång.. Inget av dom funkade, stod medgavs ej. Vilket är inte vårat fel utan dom hade fel på deras kortterminal. Så till bankomaten där de gick alldeles utmärkt .. Sen in och betala kontant.
Iförrgår såg vi att dom dragit 2x 698:- på Jockes kort plus 698:- kontant och sedan 1x698:- på mitt kort !.... DYR SKJORTA OCH SLIPS.....

120130


Har hämtat ut mina nya träningkläder .. Allt sitter perfekt.. Och tack för den sköna sport BH .. Min förra är en tortyr! Börjar bli riktigt taggad på att börja träna igen!

Ska alldeles strax åka och plocka upp Jocke. Hann hem emellan och ta en kopp kaffe.
Strax dags att börja planera vad man ska ha med sig till kryssningen så man kan tvätta.
Sen kommer man hem på måndag och då är det bara att börja om för den helgen far vi till Fredriksdal! :D



120130



Blir ett litet hastigt inlägg ... Inget att göra på rasten, tog bara 30min.. Gick och kikade lite, ville hitta en liten present till åt Minna .. Så nu är alla hennes paket klara! :-)

Lugnt i Gallerian idag, inte så mkt att göra.. Håller på att pyssla i hyllorna. Hem sedan, först hämta upp Jocke på gymmet och även säga upp mitt medlemskap.
Får se om jag orkar städa något hemma idag, annars får det bli imorgon..

Hörs kanske ikväll ! :-)


Ps. Mår bättre efter mitt inlägg, ni behöver inte oroa er ! :-)

Efter mitt ventilerande inlägg så lägger v...

img_1422 (MMS)

Efter mitt ventilerande inlägg så lägger vi in denna mysiga bild. Lite inköp från idag. Stenarna och vita hjärtat. Blev fint i hallen.


120129



Jocke och jag har nyss kollat på "Crazy Stupid Love".. Bra film! :)

Det var ett bra avslut idag på en mindre rolig vecka, Mamma och jag var och shoppade i Tuna Park. Hittade lite dekorationsgrejer bara.

Veckan ....Varit ganska tufft. Mkt tankar,funderingar .. Mkt åsikter runt om en som man kanske tycker att folk kan hålla för sig själv.
Drömmen om ett barn, jobbiga känslor när man vill så mkt och inget händer.
Är så fruktansvärt TRÖTT på kommentarer som: Sluta tänk på det.. Sluta vilja så mkt så kommer det.
BULLSHIT säger jag. Hur i helvete ska man kunna sluta tänka på något man vill så mkt och man velat så länge?
Ni lurar bara er själva .. Tankarna finns alltid där!

Det kommer när det kommer, jag vet. Men man är otålig. Nu har vi försökt i över fyra månader. Inge lång tid, jag VET. Men man vill så gärna. Blir så djupt besviken varje gång när man förstår att man inte lyckats ännu en månad.
Någon måste förstå, inte bara jag som känner såhär?


Tack mina nära och kära för ni finns.
Tack mitt hjärta för du är min, vi kommer lyckas!
Tack för att lillsmurfen kommer snart, du ger mig hopp!


120126




Vaknade utvilad och nöjd tills jag tittade ut. SNÖSTORM.... Eller inte riktigt storm men de snöar mkt, men ingen blåst .. SUCK!

VÅR NU TACK.

Hann dricka två koppar kaffe, glömde mackan som vanligt. Aldrig speciellt hungrig på morgonen.
Håret glänste efter gårdagens hårinpackning. Lite rödblond men det funkar .. Ska färga en gång till men väntar så håret för återfukta sig lite först..
Plockade lite i lägenheten och Ellis stängde ut sig själv på balkongen. Hon är så fjantig, stod precis brevid dörren när hon stängde den så öppnade den direkt och hon flög in och skrek som om hon varit där i flera timmar och tror att hon ska dö.
Stackarn ..

På lördag ska vi ut och äta igen. Farmor ville bjuda familjen till Bellmans. Blir nog väldigt trevligt. Och på Söndag styr planerna mot Tuna park. Så det blir nog en trevlig helg.


120125


Japp, då kör vi all in.


Nya träningskläder, fick med en väska och flaska på köpet.
Måste ju motivera sig med något. Och det är roligare när man trivs i träningkläderna också.

Idag åt jag en mysig sushi lunch med Jenny,Mickan,Minna och Liam.
Liam, älskade busunge ! :-)

Skickat iväg de sista tackkorten. Haft dom hemma i ca 2 månader. Inte fått iväg dom bara.
Men nu så, tack för det.

Sitter och funderar på om jag orkar att göra inpackning med kokosolja och ricin. Fryser så jäkligt så ligger faktiskt med täcket i soffan.. Men orkar jag gå upp ur värmen för att kleta? ... Får se.


120124


Köpte en scarf idag .. Var sugen på lite färg .. Så mamma stackarn fick betala min scarf så får hon igen det imorgon .. Fikade även med Pappa på rasten.

Har även varit och hälsat på Mickan och Liam idag. Imorgon kanske dom kommer så ska vi luncha ihop ..
Jobbar på Erikslund i veckan och har bytt så jobbar på stan på lördag.

Har pratat lite med Jocke om gymmet nu på kvällen. Så ska börja gymma igen men vi ska byta till Ironsport på Erikslund .. Så kan vi gymma när som helst på dygnet ..
Blev riktigt taggad nu .. Så måste köpa lite gymkläder.

Sitter just nu med hårfärg i håret nu, hoppas på en blond färg.. Saknar mitt ljusa hår tok mkt ..
Just nu ser det ut som att de går vägen.

Lördag ska vi ut och käka på Bellmans .. Mamma,pappa,Farmor,Jocke,Crisse,Ankan och lillsmurfen i Ankan mage.
Blir nog trevligt.. Men jag har beslutat mig för att inte dricka alkohol pga den nya studien som det stod om i nyheterna.


jupp jupp, inget mer att skriva nu .. Ska gå och se om håret är kvar ! :-)

Har kört en inpackning med kokosolja och r...

Har kört en inpackning med kokosolja och ricin. Känns alldeles super mjukt .. :-D haft en urmysig ledig dag. Började dagen men lite städning och förberedning av kycklingpaj. Mamma kom förbi på lite kaffe och sedan kom minna och Jenny på lunch! Underbara tjejerna ! Och minna är ju så cool! :-) tack för en bra dag och för att du förstår mig Jenny! :-)


120123


Sann kärlek & Lycka som fastnat på bild..

Här får Jocke reda på min present till han.





120122


God eftermiddag:-)

Otroligt lugnt i Gallerian idag .. Så har passat på att städa lite på hyllorna på lagret och i alla skåp.
Dammsugit upp alla dammråttor och skurat bort alla fläckar .. Svart golv inne på ett lager är inte det bästa alternativet.
Passade även på att ta min rast nu i hopp om att snart kommer ruschen!

Efter jobbet så ska Jocke och jag in på Ikea och köpa en växt. En stor växt, kostgjord. Kan inte ha äkta tyvärr antingen dödar jag dom eller så äter katterna upp dom.
Sedan blir det nog lite städning hemma, får ju besök imorgon. Minna och Jenny kommer på lunch. Söta Minna som fyller 1 år nästa vecka. Fixade henne present igår ! :-)
Kan tyvärr inte säga vad det är än för Jenny brukar hoppa in på denna sida ibland.

Igår var vi och käkade god middag hemma hos Mamma och Pappa och Jocke hjälpte dom klart med köksskissen. Blir nog riktigt bra! :-)
Efter maten så kom Grannarna över och det blev spel. Riktigt trevligt , jag var nykter för jag skulle upp och jobba men sent blev det iallafall..

Har börjat den trendiga kuren... Ricin olja i håret, sägs stimulera växten. Och jag är dock väldigt tveksam till detta och för att få reda på om det verkligen stämmer så ska jag ha i den som en inpackning 2-3 ggr i veckan i tre månader tänkte jag så får vi se. Ska ta före och efter bilder. Men jag blandar hälften Ricin olja och hälften kokosolja för att även återfukta håret. Kokosolja i håret är fantastiskt. Det blir volym,glansigt och mindre torrt. Riktigt bra kur sen är det även bra eftersom jag har sån problem med min hårbotten .. Psoriasis ..
Gjorde första kuren igår, blev riktigt glansigt efteråt och det kändes fylligt. Men måste säga att det lockar ju inte så himmlans mkt att ha i laxermedel i håret...  Gick ganska bra att få ut det ur håret också. Masserar in schampot i hårbotten innan jag blöter håret. Sen fick jag schamponera en extra gång sen så :-)
Lite slingor blir det snart också, vill ju ha ljusare igen.

Gör nästa kur imorgon, ska kanske blanda avocadoolja,kokosolja och ricin då. Avocado sägs ju vara bra för torrt hår.Mkt bra oljor..

                                  


120121


Hallojsan mina kära vänner! :-)

Det är så jäkla kallt ute, men det är ju trots allt vinter och självklart blir det lite mysigare när det är vitt och solen skiner .. :-)
Men kan inte förklara hur mkt jag längtar till våren .. När man kan sitta mot husväggen utan jacka med solbrillor och en kaffe i handen.. MYS! :-)

Vi har valt tapeter till "bebis" rummet .. Om det kommer en bebis som vill bo hos oss någon gång :-)

 Det blir sån här ..Alltså beige i hela rummet men på den lilla väggen mot köket ska det vara med stora stjärnor i det beige .. Så det kommer se ut som nästa bild fast andra färger då.



Tror det kommer bli super mysigt och eftersom det inte blir ett svart och vitt tema som tänkt så blir det bara vita möbler och för att då inte våran snygga svarta garderob ska förstöra den harmoniska stämningen där inne så kommer vi hänga för bambupaneler på skena ..


Igår var vi och käkade på Frank .. Väldigt trevligt men tycker faktiskt att maten var bättre förra gången vi var där .. Blev ganska sent nu också, så blev trött .. Fick in varmrätten vid 23 .. Puh ! :-)
Man kan börja känna lillsmurfen i Ankan mage nu också, coolt .. Vi lokaliserade han igår .. Han låg på sidan och tryckte ..
Snart kommer han ! :D

Har ganska mkt i almenackan nu .. Två kryssningar, en till middag ute, roadtrip till Fredriksdal, tjejerna kommer också hit två helger .. Middagar ..
Har mkt ganska mkt man vill få in också, har flera vi vill bjuda hem på middag! ..
Man skulle ha sex helger på en månad, ska vi införa detta?

Ikväll då, slutar jobba kl sex sen ska vi hem till Mamma och Pappa. Ska hjälpa dom att designa klart köket, som mutning får vi mat och dryck .. :D


Jahapp, nu ska jag försöka hitta på något med min rast här på lagret ..
skepp O´hoj!

120119



God Morgon! :-)
Hoppas ni sovit gott. Jag har fått sovit ganska bra, Ellis höll mig bara vaken ca 30 min inatt. Tack för det, brukar vara runt 2 timmar ..

Var meningen att jag skulle bloggat lite igår men var så trött.. Skulle varit ledig i Tisdags efter resan, kom hem på måndagen. Men min stackars Mamma har fått ryggskott eller något liknade så de är väl klart att jag ställer upp och jobbar! :-)

Lite om Resan då ..

Fantastisk upplevelse ! Vi hade de grymt skönt .. Åt massa massa massa mat och drack gott!
Vi kom till hotellet runt kl 10 på lördagsmorgonen. Checkade in och gick upp och tog några minuter att andas efter bussfärden som nästa kunde tagit livet av oss. Inga filer, utan gör din egen. Nämen oj en flock människor som vandrar mitt i rondellen där även 3 bilar parkerat för att gå och ta en bit mat .. Hm ?

Men det tog inte lång tid innan Jocke och min matnerv börjar gallskrika där nere .. Vi har ju inte ätit något sedan fem på morgonen ..
Vi bestämmer oss för att köpa en karta för att kunna ta oss mot centrum .. Milanos hjärta, det var målet.
Tog ett tag innan vi fann vart vi själva var på denna karta och åt vilket håll vi skulle, men till slut så ! :-)
Efter kanske några kilometer så hittade vi en liten resturang, bara 5 små runda bord .. Saker högt och långt, vinflaskor,parfymflaskor,blommor,nallebjörnar .. Allt du kan tänka dig i princip.
Vi åt en fantastisk bolgonese med en god öl till ..
(Klicka på bilden)

Vidare mot centrum så noterar vi att det finns en butik för allt. En för EN speciell ljusstake, lampa, hårborstar, strumpor, jeans ( då endast ett märke) .. Ja, mkt butiker som såg väldigt dyra ut med bara en produkt.

Under tiden vi går berättar jag för Jocke om en galleria jag skulle vilja se .. Försöker förklara vad vi letar efter ..
Efter några minuter så hojtar Jocke till: Shit, kolla va coolt ..
Och mkt riktigt några meter in så ser vi , Det är gallerian !
Enda Mcdonalds som förtjänar ett guld M ..




Sen tog vi upp våran giganstiska karta igen och försökte ta reda på Milanos hjärta, där Katedralen Duomo skulle ligga .. När vi har funnit den på kartan så ska Jocke peka riktningen och när båda vi två idioter lyfter upp ögonen från kartan och tittar fram ...............


Tyvärr var terassen vi skulle åka upp till avstängd, pga is .. Tråkigt !
Men vilken jävla byggnad! Helt sjukt stor och alla detaljer !!

Efter detta så gick vi hem till hotellet och tog en powernap, vi var sjukt trötta ..
Men på vägen till hotellet stannar Jocke och stammar fram: Massimo Abrossini (Hoppas jag stavar rätt nu)
Han gick där brevid oss med sin familj .. Jocke börjar skaka och lyckas börja gå efter ca 5 min .. Haha ! :-)

Efter powernapen så köpte vi öl och satte oss vid vårat hotell fönster som var ut över central stationen.

Spelade lite omgångar kort och bara njöt av att inte ha något att göra .. Tvätt,städning,matlagning m.m.
På kvällen åt vi en utmärkt tre rättersmiddag .. Riktigt bra var det! :-)

Söndagen, dagen allt är stängt i Milano.. Förutom resturanger och någon enstaka butik.
Vi åt en supergod frukost, tog det ganska lungt under förmiddagen..
Gick och käkade lunch och inväntade att ta oss till San Siro.

När klockan var strax innan fem begav vi oss till Taxi zonen och tog taxi till San siro.
Spårvagn sexton var bara att glömma, fanns bara ettor i hela staden förtusan!
Men det var faktiskt väldigt bra pris på taxin.
När vi kom till San siro, vilken upplevelse att se den stadion. Så jäkla stor och vi hade tur att vi kom när vi kom för bara en halvtimme efteråt var arenan borta. Alla rökmaskiner hade gjort att det var tjockt med dimma.

Vi käkade mat och drack öl medans vi gick runt på denna marknad av tröjor ! :-)
Efter inläppet, tre passkontroller senare och fjorton trappor upp så var vi på plats.
Jag var så kissnödig så tänkte gå på toa innan matchen. Jag har som känt problem att kissa när jag blir stressad av att det är kö utanför men nu var det inte de som var problemet utan det där jävla lilla hålet i marken och inget toapapper. Hålet var väl kanske 10x10 cm stort... Skojar ni?
Så blev inget toabesök för mig.
Gick och köpte kaffe i kylan och fyllde på blåsan extra mkt istället.
Stolarna på San Siro, ja vad ska man säga .. Aj aj aj ... Trycker i ryggen, rumpan får inte vara för stor för då sitter man skit. Man får inte heller vara mer än 50 cm bred. Så kroppsvärme där blev det ! :-)
Hamnade faktiskt brevid två västeråsare, två Göteborgare och två från Falun.
Våra platser var grymma ... Vilket inte märkt på kameran riktigt men vi var på utmärkt avstånd.
BOMBER och BRÄNDER .. Läktan rörde sig och hjärtat hamnade i otakt. Men det var så otroligt coolt!
Ska försöka lägga upp en video senare idag också ..



Ut från arenan var inget problem trots att det var fullsatt. Problemet var min blåsa och taxibilar! Fanns inte en jäkla taxi att få tag på så vi började promenera med resten av folket som inte bestämde sig för att slåss med kravallpoliserna.
Vi beräknade att vi gick ca 7 km innan vi kom till en taxizon, där fick vi slåss för vårat liv innan vi lyckades få en taxi .. Haha nej men folk kastade sig och knuffades  .. Kösystem finns inte i Italien.
Tillslut, 40 min senare ! Där började jag känna ett vitt ljus och en röd lampa blinkade ovanför mitt huvud " INNE PÅ TIMME ÅTTA UTAN TOA, MASSA ÖL OCH KAFFE, VARNING VARING !! NJURE FAILURE !! "

Halv två klev vi in på hotellet, älskade vän.. TOAN !....

Kl 05.45 ringde klockan .. Upp och käkade frukost, checkade ut och sedan landade vi vid 12.30 på Skavsta ! ...


F A N T A S T I S K T !



Kl 05.14 .. Sitter och väntar på att få gå...

img_3212 (MMS)

Kl 05.14 .. Sitter och väntar på att få gå ombord!


Just, jag hatar att flyga!

Just, jag hatar att flyga!


Framme på flygplatsen! :-) incheckning ske...

Framme på flygplatsen! :-) incheckning sker om 15 min! :-)


Mellan Eskilstuna och Nyköping nu! :-) vi ...

Mellan Eskilstuna och Nyköping nu! :-) vi är ganska trötta, inte mkt sömn! Städade innan jag gick och la mig! Tillochmed rensat ut alla köksskåp och dammsugit dom! Skönt! Massa saker vi inte behöver! Finns inget bättre att komma hem och de är nystädat! :-) blir nog en Power nap på hotellet innan vi ger oss ut på äventyr!


120113


Fredagen den Trettonde .. Hm...

Iallafall, skulle varit på Busborgen nu med två av mina favoriter. Men blev väldigt dålig igår så fick faktiskt gå hem från jobbet .. Sov dåligt hela natten också. Men mår bättre nu. Men tyckte det var lika bra att vara hemma. Ska iväg en snabbis och handla lite mackor att göra iordning till bilen imorgon.

Tvättmaskinen går på full rulle. Hoppas att det hinner torka innan det ska ner i väskan.
Annars är väl allt annars klart .. Googlade runt lite på Milano igår. Lite tips vart man ska gå, vad man bör se och vilken spårvagn som går till San Siro. Mest orolig är jag för söndagnatt. Eftersom dom flyttat matchen från 15.00 till 21.00 så kommer vi ifrån Arenan väldigt sent. Måste hitta en taxi som tar oss tillbaka till hotellet efter det, hinner kanske sova 2-3 timmar sedan upp och ta taxi till flygplatsen.. Blev lite fel där men vi överlever nog. Huvudsaken med resan är ju matchen.. Så det blir nog bra ! :-)
Ska försöka MMS:A in lite bilder om det går under dagarna vi är där.

Iförrgår beställde jag lite toppar på rea ..




Visst är dom fina? :)
Super nöjd, hoppas dom är lika fina i verkligheten!


Sedan kunde jag inte motstå dom här ..
 ( Större om ni klickar)

Vill att dom ska vara på en hylla i lilla extra rummet när vi gör iordning där inne. Men funderar på att spraya dom svarta och vita.. Men får se .. Tyckte dom var så söta, byggklossar...

Tänkte att jag skulle höra av mig till Magda och Affe snart också. Dags att vi bjuder igen på middagen men tänkte vänta tills kanske Mars eller April så de blir lite mysigare ute och vi har så mkt inbokat nu..
Crisse och Ankan ska givitvis vara med då också.

Och jag tok längtar tills deras lilla son kommer.. GULLUNGE ! .. Skulle vilja att han kom ut nu ! :D Så jäkla coolt, en mini crisse !! .. ÄNTLIGEN !! :D ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Jocke och jag ska dit !!

img_2809 (MMS)

Jocke och jag ska dit !!


120110



Vantar, vantar.. Jävla vantar!

Har fortfarande inte hittat mina nya fina vita vantar.. Letat som en tok.
Klockan och mitt armband är dock återfunnet.

Så idag satte jag på mig dom gamla hederliga vantarna från första året i gymnasiet. Dom har hängt med mig i ur och skur, jobb dit och hit. Sandlåda efter sandlåda med alla dagisbarn.
Det är säkert dom som blivit svartsjuka och hotat dom nya vantarna .. Kanske tillochmed styckat dom och grävt ner dom någonstans ..
Svartsjuka vantar? Finns det? ... :-)

Men dom håller mig varm iallafall ... Längtar till våren som en tok.

Var nyss och växlade pengar. Vi åker ju snart :-) Biljetterna bör komma idag. Hoppas Hoppas, annars blir det tajt om tid.
Gick runt lite inne på Hm och Cubus. Guu va jag längtar efter lättare kläder, värme,solsken och picnic ute!

Jobbar till kl sex idag, när jag kommer hem ska jag däcka i soffan. Har fruktansvärt ont i ryggen idag .. Riktigt drygt att stå upp en hel dag då .. Men inte bättre när jag sitter heller.. Måste ligga ner.. Kanske ska ta och testa nya magnetmadrassen och ha demo i skylten sista timmen ? ;-)

Skepp O´hoj!

120109



Blir en otroligt sen middag idag .. Jocke och jag har inte alls planerat vad vi skulle äta och han är ju så super mysig och vill alltid vänta tills jag slutat. Så vi kan äta ihop :-)
Vi slängde ihop fläskfile i ugn med kryddor, champinjoner,grädde, soja med mera..
Blir nog riktigt mums! :-)

Vad händer i veckan då?

Inte mkt innan lördag ska jag tala om. Torsdag ska vi hem till Micke och Titti på middag. Fredag är jag ledig och ska leka med favorit Mickan .. Liam får också vara med och leka ju, gullunge! ♥

Sen blir det MILANO :D


Vi har fått info i efterhand att coach het...

Vi har fått info i efterhand att coach heter turistbuss. Ber om ursäkt joakim.


Jocke har somnat i lilla soffan. Han får l...

Jocke har somnat i lilla soffan. Han får ligga kvar där, men lagt på en filt! :)


Jag snodde en tomtemössa åt jocke

img_6177 (MMS)

Jag snodde en tomtemössa åt jocke


Som buss! = coach! / alla citat är från J...

Som buss! = coach! / alla citat är från Joakim


Det rimmar på kebab .. PIZZA!!!!

Det rimmar på kebab .. PIZZA!!!!


Just nu pågår det vildast spel i party ali...

Just nu pågår det vildast spel i party alias.. Mkt barnförbjudna spermierfrågor som dyker upp..


Etna har fått utbrott! Kommer personligen ...

Etna har fått utbrott! Kommer personligen åka dit och sparka på henne om hon ställer in vårat plan!


120105


Håller på värmer mitt mellanmål .. Åt så tidig lunch och vill ha någon nu emellan innan middagen. Jobbar ju till åtta idag så .. Det blev fiskgratäng med räksås.

Gick bara ut en snabbis i Gallerian, ganska tråkigt att trosa runt där nu .. När man inget måste ha.
Har iallafall fixat en liten födelsedagspresent till Gunilla, Jockes mormor. Vi ska ju dit imorgon. :-)

Ellis sov som en stock sedan .. Så får väl fortsätta med detta, något är det ju som oroar henne. Hon är väl kanske som ett litet barn med mardrömmar .. :-)

Tänkte passa på och lägga in en bild på Hälsokraft Vällingbys nya kund.



Hur sött kan det bli?


..just gett mitt älskade troll lugnande .....

img_4647 (MMS)

..just gett mitt älskade troll lugnande .. Helt naturligt dock så inget farligt alls! Påläst om preparatet ! Hon har ju varit orolig dom senaste veckorna. Mellan ca 04-06 på morgonen... Idag började hon vid 00 ... Tog en kvart efter tabletten så kom hon och la sig hos mig .. Skönt, hoppas de håller i sig. Mår inte bra att se henne orolig eller att vi inte får sova. Hon hoppar upp på listerna och glider ner med klorna. Varken lek,kel eller mat funkar då!


120104



120104




Nu börjar städnerven att rycka .. Vill få bort all jul här hemma, men blir nog inte först innan fredag eller söndag.
Sugen att göra något på fredagen men får se vad som händer.
Vi ska iallafall fira Jockes mormor Gunilla som fyller år då.

Idag jobbade jag ett fyra timmars pass, blev bara massa skyltning under den tiden. Blev riktigt bra.
Men hade noll fantasi först, tråkigt väder ute.. Inte på skylthumör .. Och trött. Men tillslut så.

Efter jobbet tvingade jag med pappa till Rusta.. Köpte två resväskor till mig och Jocke. Behövs nu när vi har lite inplanerat .. Och jag ska ju även på en extra Kryssning .. Hälsokrafts Hälsokryssning .. :-)

Sugen på att ha en riktigt bak/mat dag snart.. Baka så man har i frysen om man får oväntat besök. Sen brukar jag ibland laga iordning massa lasange m.m. och frysa in i smålådor så man kan ha till matlåda om de är så att man äter borta dagen innan eller köper hem mat.

Nu ska jag glo lite på 2 1/2 män.

120103

Go kväll!

Inte haft lust att skriva, krypit ner i soffan med täcke och en kopp te varje dag efter jobbet. Är förskyld! ...
Ont som tusan i bihålorna!

Inte gjort så mycket senaste dagarna .. Jobbat och jobbat..
Ledig på fredag, det är ju lyx! :-)

Var inne på Ryan air hemsida idag och kollade bagage.. Vi får ha med ett varsitt handbage utan extra kostnad. Men det får inte väga mer än 10kg och inte vara större än 55x40x20 ... 20 djup? Vad kan man ¨packa då lixom?
Och minsta incheckat bagage kostar 60 Euro !!!!

Galet galet!


RSS 2.0