JAG GOOGLADE DIG !

Spännande vad man kan hitta på nätet.
Så jag testade att GOOGLA dig Niklas.
Hihi ! :)
Men dom två sista bilderna är lite mörka, så är osäker på om de är du?









Varmt !

Ute är det inte något speciellt bra väder. Men inne på jobbet är det fruktansvärt, rinner av mig!
När jag kom nyss så var det som att gå in i en vägg.

Igår körde jag en riktigt städrace hemma, fixade och trixade. Sen kom Crisse och Ankan vid halv sju, vi käkade pizza och spelade Mariokart.
Jocke stackarn kom hem vid elva igår kväll. Så han jobbade alltså 07.00-23.00 igår. Tufft pass!

Imorse när jag vaknade vid kvart i tio, skrattade jag lite för mig själv. Varje morgon jag sover längre än Jocke så har jag Ellis ligger brevid mina fötter och ser nästan helt medvetslös ut och Sid vid min ena arm och snarkar. Sen när jag tittar upp, så vaknar dom till och gör något ljud ifrån sig sen däckar dom igen.
Vad skulle vi göra utan dom två monsterna?..

Lite beigare idag, lite finare färg. Kanske inte behöver vara festens albino. Ska nog smörja in en gång till ikväll så jag får en jämn och fin färg. Kanske tillochmed lite gyllenebrun!

Har en aningen skoproblem till festen imorgon, har släkt så mkt skor och kan inte ha högklackat ute på landet. Får nog bli ett par gladiator sandaler.   
 Mina fina från Charlotte, med nitar.

nej, nu ska jag gå ut och vara trevlig med Pia.
Tveksamt om jag hinner något mer inlägg idag, lite stressigt på kvällen.
Hejsvejs !


Tussan

dsc00122 (MMS)

Tussan


sviiiiiiiider!!

Färgar utväxten så jag är fin till festen, men aj aj aj vad det svider...
Får hålla ut, det är bara 20min kvar. Sen blir det dusch, peeling och sen en insmörjd Jossan. Vill inte vara blekast på festen..

Måste tyvärr sluta, batteriet dör och orkar inte gå till laddaren just nu.

Jag myser i regnet. :)

dsc00123 (MMS)

Jag myser i regnet. :)


Halloj i regnet!

Vaknade inatt av världens smällar.. Jäklar vilket oväder! .. Vi hade nerdraget för fönstret men ändå så lös blixtrana upp hela rummet. Och när det lät som om det var på väg bort kom ett nytt oväder och sådär höll det på. Det var precis över oss, så hade två katter under täcket..
Rätt otäckt när det blir sådär nära faktiskt, var orolig för Mamma och Pappa också för dom är ju ute mitt i sjön eller havet. Beror på vart dom är, faktiskt ingen aning just nu. Men dom hade överlevt och även deras katter.

Som ni märker uppdaterar jag lite från dom också med bilder och så. Katterna börjar tydligen tuffa till sig och trivas bra på båten. Ska kanske åka och möta upp dom i Trosa ons-tors nästa vecka. Saknar dom små lurviga trollen..

Igår då, vi satte uppe Partytältet som ni ser lite längre ner. Men först grillade vi, det var Nille,Jenny,Kjelle,Jocke och jag .. Efter det blev det tältet och det gick lite fortare denna gång. Bardisken blev också ihop satt och sedan bjöd Jenny på en strålande paj men egen odlade bär. Mer närodlat och ekologiskt kan det inte bli ;)

Jobbar 9-15 idag , sen ska jag hem och städa. Min bror och hans tjej kommer och ska käka pizza med mig ikväll, sen ska jag kick ass i Mariokart. Haha ! :)
Jocke ska ju jobba över och jag kände inte för att köpa en pizza själv, så tvingade dom att komma ..

Lördag är det förfest hos oss, jag ska bjuda på "Lennart".
Det är 4-6cl Xanté (päronconjak) sedan fruktsoda. (Kan även ha lite ginger ale) sedan lite limeklyftor och is.
MUMS MUMS MUMS MUMS ! :D

Det blir nästan hela gänget som kommer innan vi ska iväg till Nilles 30års fest som kommer bli super kul!
Kan tyvärr inte skriva ut vad vi ska ge han, det får jag visa sen !
Crille och Malin kommer till oss innan också, var hur länge sen som helst sen man träffade dom. Flyttade ju för ett år sen och inte sett dom sen dess. Ska bli mysigt att träffa dom igen!


♥Pia, min snälla underbara Pia! :)
Hon var så gullig och erbjöd sig att byta lördagen med mig eftersom det är lite stressigt för mig den dagen. Så tar jag en fredag för henne istället.






Nej,nu måste jag ta tag i min kopp te så jag hinner dricka upp den innan jag börjar. Har ett mål idag, trots att det är jäkla kvavt här inne på jobbet.
Vi håller ju på att damma hyllor och kollar datum på alla produkter och jag ska hinna till en speciell hylla har jag tänkt mig.. Det tar faktiskt längre tid än man har tänkt sig men kämpa kämpa. Slutar väl som i tisdags, helt svettig och svimfärdig. Ska nog ringa och klaga igen.. Puh !


Kollar efter grabbar

dsc00017 (MMS)

Kollar efter grabbar


Skepparn!

dsc00018 (MMS)

Skepparn!


Snart klart! :-D

dsc02705 (MMS)

Snart klart! :-D


Jag äter frukost. :)

dsc00111 (MMS)

Jag äter frukost. :) Hon ser bra morgontrött ut, haha


Ordning&Reda!

Igår medans Jocke kämpade på med dörrkarmen och första dörren, så fixade jag stora garderoben.
Satte in skohyllor, vanliga hyllor och trådbackar. Rensade ut kartonger och kastade en hel del.
Packade in snyggt och prydligt in i garderoben. Ordning och reda som sagt!
Skönt att kunna gå in i extra rummet nu också, de är nästan helt tomt på golvet.
Och vilken skillnad det blir med nya dörrar och karmar ! :D

Sen trallen i duschen som var rätt fint, tog jag bort igår. Tröttnade på att göra rent det hela tiden.
Det funkar rätt bra nu också. Ska bara koppla in tvättmaskinen och torktumlaren här någon dag. Även diskmaskinen men måste kolla om de finns el först.

Nu på morgonen har jag diskat,diskat och diskat. Sen även städat lite. Men lite svårt, för vi har mängder av skit som ska till återbruket och det står i vägen. Nästa projekt för min del är förrådet. Måste få ordning där också och misstänker att de är en del där som hamnat fel. Som ska vara inne istället. Ska även flytta på frysen, hur dum var man och ställde den längst in när man kan ha den längst ut? ...  suck!

Mamma och Pappa verkar ha det helt okej, trots lite tråkigt väder för dom och mycket båttrafik. Katterna mår bra och varit i land några gånger. Fick en bild av mamma nyss på fisen, ska skicka in den.

Ska alldeles strax fixa iordning mig, ska till jobbet sen efter jobbet ska jag ut till Hillsta och grilla. Ska även bygga upp det gigantiska partytältet. Det är ju 30års fest där på lördag ! :D

Ps. MarioKart var grymt kul !

Bråk hela tiden!

Ellis och Sid har bråkat mycket på sistonde. Eller tror dom leker men det låter så våldsamt.
Och båda är ju faktiskt med på de, Ellis är lite löjligare bara.. Sid jagar henne, då lackar hon ur. Men så fort han vänder ryggen till så attackera hon honom.
Får se om den där sprayen jag har köpt kommer hjälpa, har även köpt en doftspridare i samma serie som sitter i ett kontakt uttag. Så hoppas hoppas!

Igår gjorde inte Jocke och jag direkt några billiga inköp med det behövdes.
Inredning till stora Pax garderoben, så vi kan få lite ordning. Även galgar och lite småplock. Sen iväg till Bauhaus och köpte tre st dörrfoder, två dörrar, 8st 2.4m vita lister, skruvar, handtag m.m...
Puh! Och idag ska vi köpa mer saker, suck och pust. Bland annat en fönsterbräda, en till list, en kantlist och antagligen lister så vi kan bygga en egen lite portal in till kök och vardagsrum.
Det är ju sånt som behövs och de är skönt att ha köpt det. Måste få upp det snarast, Sid tycker det nämligen är kul att leka mellan dörren och tapeten där det inte sitter något foder. Aj aj !

Ska iväg en snabbis till återbruket också, iväg med gamla dörrar.

Efter jobbet ska jag in på Ica och hämta ut ett paket med roliga Wii spel i, skulle hämtat ut de igår. Men kom in på Ica drygt 2min efter åtta och då stängde dom åtta.



Vårat tält

dsc02697 (MMS)

Vårat tält


Snabb Bloggning! ...

Snabb Bloggning! Sitter och värmer mig med en kopp te i siv och lasses husvagn.. Just den helgen vi väljer att tälta så är det regn och blåst. Värsta på hela sommaren hittills.. Två par tights,strumpor och tre tröjor. Sen hela kroppen och huvudet i sovsäcken.. Trodde vi skulle blåsa bort och drukna.


Tre tröjor och två tajts.. Ändå fryser jag...

Tre tröjor och två tajts.. Ändå fryser jag. Jävla camping!! Längtar tillbaka till min 35 graders lägenhet.


..spännande!

Fick lön från dagiset fast jag inte lämnat in en timrapport. Fast det var från Nattis och sedan Maj månad. Inte en dag försent ;)
Så fick väldigt bra denna månad, alltid trevligt. Ska lägga undan för tuffare tider sen.

Kom tidigt till jobbet idag, var hur trött som helst på morgonen. Snoozade för länge, kände sedan stressen.
Så in i duschen och försökte peela bort lite av brun utan sol så det faller bort jämnt. För orkade inte smörja in mig till helgens camping.
Föna håret som en tok och packade allt jag skulle ha med mig. Sen fort iväg till bussen. Bara jag på hela bussen ner på stan, så tog ungefär 5min ner.
Kommer in på jobbet och börjar städa och räkna kassan. När jag sätter mig vid datorn för att fylla i papprena inser jag att klockan är tjugo i nio och jag är typ klar. Har inte ens början jobbet? .. Haha! :)

Ska sy lite på två klänningar nu,lite stor. Vi ses !

Ha det toppen!

God kväll!

Hur trött som helst, skulle kunna somna nu men har en hel del kvar att göra.
Måste duscha, föna håret. Packa alla kläder och tillbehör. Spel och mera.

Nyss varit och handlat. En ny madrass på Jysk, Systemet och Ica. Massor av gott till helgen, yummy! :)
Så när jag slutar klockan ett imorgon, hämtar Jocke mig sen hem direkt och packa in i bilen. Sen gasen i botten till Riddarhyttan.
Så det blir nog bara ett till inlägg innan jag åker. Kanske något sms inlägg sen. Får se :)
Hinner inte skriva mer nu, sorry för det ointressanta inlägget.

MUMS!

MUMS!

Jenny kommer snart, då ska vi mumsa på detta! :) Det ser ut att vara jätte mkt, men så himmlans mkt är det inte. Litet fat som blir överfullt :)


HUR I HELVETE??

Blev så fruktansvärt upprörd när jag läste aftonbladet.
Började ärligt nästan gråta, hur kan man göra så mot ett djur?
Stackars åsna. Och de är fan inget kul med detta!!!!!!!!!!!


Ny frilla.

dsc02692 (MMS)

Godkänd?


Funkade inte!

Det funkar inte att lura frisörer. Haha !
Men håret är fortfarande rätt långt, genomklippt och fräscht.
Har lugg nu igen, trevligt! :)
Bild kommer.

Har nyss gjort tapanade tills ikväll. Inväntar nu att åka till jobbet, segt att bara vänta ..
Ska in på "LALA" och fixa "LALA" innan jobbet också. (Nille kanske läser så kan inte skriva vad jag ska göra)

Nää, ska nog åka ner.. Hellre sitter jag där än här.

Ses

Yummy : )

Kan man lura en frisör?
Jag har legat med kokosolja hela natten för att det ska vara glansigt och mjukt.
Men jag har väldigt svårt att tro att jag kan lura en frisör att håret är bättre än vad det är.
Men förhoppningsvis är det bara torrt.
Vill permanenta (stavas det så?) busigt och vågit. Men vet inte om det går på mitt tjocka hår..

Smörjde in mig igen, men är så ovan att ha en annan färg en albino-vit på kroppen så känner mig nästan smutsig. Hoppas jag inte ser smutsig ut bara.
Svårt att se fläckar själv. Men det som är irreterande är att den där söta BUS doften går knappt bort.

Nej, nu ska jag fixa iordning mig sen iväg och bli klippt.


Hejsvejs!

Balkongmys !

Det blev en del varor att plocka upp på förmiddagen så det gick fort dom timmarna man var själv.
Imorgon ska jag köpa en tidning tror jag, men har varit en hel del folk så inte säkert man hinner läsa.

Mamma,Pappa,Crisse och Ankan var här någon timme och fikade. Firade Jocke lite :)
Han fick köttbullar (internt, haha) och en borr/skruvdragare.
Jag bjöd på vin/öl och chokladmousse med crisp.

Måste bara berätta om världens underbaraste.
Joakim Norling ..  ♥
Jag vet att jag ibland suckar och pustar när alla andra berättar att deras killar kommer hem med blommor eller någon liten present eller så.
Jag får det inte ofta alls, men när det väl blir något så blir det stort.
Idag fick Jocke mig att gråta.
Jag har tjatat och tjatat om Kolmården, idag när jag dammsög och han kom hem så ställde han något på vardagsrumsbordet. Tog ett tag innan jag fattade att det var till mig.
Öppnade och där var min absoluta favoritlikör, Xanté!! En hel liter dessutom.
Och runt den så var det papper, läste och där stod det att från 13-15aug ska jag vara på Kolmården och gå på safari,delfinshow m.m.m.m.m.m !! Plus att vi ska bo kvar och ha supermysigt :D

JAG ÄLSKAR DIG... (även fast jag får detta, haha ! Missförstå mig rätt)


Liiiiiite beige!

Nu är jag lite beige. Inte upptäckt några fläckar än, men det kommer säkert.
Får se hur länge jag orkar fortsätta med detta.
Kom en aningens tidigare till jobbet som vanligt, tycker det är skönt och viktigt att kunna dricka min kopp te/kaffe i lugn och ro.. Som tex skriva ett blogginlägg.
Kommer ju få en del varor nu på förmiddagen så har lite att göra i värmen, det är ju knappt något syre här i butiken.

Och jag ber till gudarna att Roger inte klipper av massor imorgon... Har sprayat massor av rosenvatten i håret och idag ska jag göra en kokosinpacking.



Och han får absolut inte tunna ut håret något. Visst det är tungt och kan knappt ha tofs längre, men jag gillar att ha tjockt så får stå ut.


Inatt sov jag inte speciellt bra, funderar på varför.. Vet att det är fruktansvärt varmt fortfarande hos oss och det kan säkert vara det.. Vi har haft runt 29-35 grader i lägenheten i snart fyra veckor.
Jag får nog börja sova på balkongen tror jag. Haha! Katterna lider ju också, stackarna! Lägger blöta handdukar runt dom och svalkar. Ibland häller jag vatten över dom och torkar dom lite lätt. Dom gnäller lite men tycker det är rätt skönt ändå.


 


kletigt värre!

Jag gör desperata försök nu ..Känner mig som en riktigt ful blekfis!
Jag har gjort en ordentlig scrub på hela kroppen, sprayat mig med rosenvatten och sedan smörjt in mig med BUS. Två gånger på mina albino ben.

Sprayat massor av rosenvatten på mitt torra hår också. Ska till Roger och klippa mig på onsdag och hoppas verkligen att han inte klipper av hela mitt hår ..
Ska ha luggen sådär igen tror jag. Trivdes rätt bra i det. Sen om någon har tips på hur man får håret sådär fint slarvigt lockigt, HJÄLP! .. Lyckas aldrig och sova med flätor går icke.


Goddagens!

Idag känner jag av ryggen kan jag säga, suck&pust!
Sovit dåligt pga det också..
Kan nog ha mkt med att göra eftersom vi flyttade åt Mia i lördags och igår bar Jocke och jag upp tvättmaskinen och torktumlaren. Jag trodde att jag skulle dö!..

Skriver mer ikväll, ska snart iväg till jobbet!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS MORFAR!!


Hej håå

..Längtar otroligt mkt till nästa helg, ska bli så skönt att komma bort och slappna av !
Vi ska handla allt på torsdagen så de är klart. Trodde vi skulle få handla när vi slutade på fredagen och åka direkt sen. Men som tur får jag min a-kassa på torsdagen så då slipper vi stressa som tokar för att hinna till campingen. Det tar ju ett tag att sätta upp tältet!

Måste köpa en nya uppblåsbar madrass också, våran saknar ju delar.. suck!
Men måste ändå ha en, inte bara till campingen utan när vi får gäster också.
Vi får väl se om vi får med oss allt också, i lilla lilla bilen. Det är ju alltid mer dit än hem. Om de inte går får vi kanske flörta med Lasse som också åker dit då eller så får vi åka dit på tordagen och lämna grejer.
Hoppas Ozzy är kvar då också ..


Hejsvejs!

hektiskt dag!

Igår fyllde mitt hjärta 23år !
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Dagen började klockan nio med att flytta åt mia och magnus. Runt två var vi klara.. Kämpat på i värmen!
Efter det var det hem, ta en snabbdusch, fixa två jordgubbstårtor, ställa fram fika. Koka kaffe, diska.
Sen var det fullt med folk.
Vi skulle ha middag klockan halv åtta och vi hade fortfarande kvar gäster, kände mig stressad.
Men det gick bra, men hade lite svårt att varva ner. Det var så mkt disk och mat behövde förberedas.
Tyvärr började de regna när vi satt och åt på balkongen men det gick bra ett tag. Sen fick vi gå in och det var inte de roligaste. HUR VARMT SOM HELST!
Men det blev en lugn kväll med lite kortspel. Ozzy var med också, världens sötaste!
Sid var nyfiken och sprang runt hunden hela tiden, Ellis höll sig på avstånd men hade stenkoll vart han var någonstans.

Tack alla för en trevlig dag!

hjärta





amor vincit omnia


S T O L T !

Vi hade hela Östra holmen för oss själva.. Vattnet var hur skönt som helst och stora vågor.
Jag var så fjantig med min höjdskräck först och vågade inte hoppa från högsta hopptornet. Men efter många upp och ner så hoppade jag. Jävligt rädd,trots de hoppade jag fyra gånger till.
uschusch! Men kul var det iallafall. Tror det är en blandning av höjdskräck och sen vet jag att dom förut satt farliga spetsiga pålar där en gång..

nu ska jag dricka upp min cola sen sova... Trött som tusan! Och ska upp och hämta bilen samtidigt som Jocke åker till jobbet imorgon.. Suck ! ..
Måste städa och tvätta lite imorgon.

Hejhåå !

Catering!

Tror jag får öppna en cateringfirma, haha !
Idag blev det inga mackor gjorde men däremot när min familj hörde att jag skulle göra egna hamburgare till båten, blev dom också sugna. Så alla fick betala sitt sen gjorde jag iordning hamburgarna.
Det är med chilifrukt,turkisk krydda,grillkrydda,smoke grillsås,vitlök,salt och peppar och en skvätt tabazco.
Tolv st gjorde jag, så får alla två var. Sen diskade jag våran disk som vi inte har gjort på två dagar. Fy fy!
Ont i ryggen kan jag säga !



Aloha !

Är på strålande humör idag, det var ett tag sen jag kände mig så glad. :)
Har ingen aning om varför, kanske den otroliga hettan ute?! .. Solen skiner varje dag!
Sitter på jobbet, kom hit tidigare än tänkt så allt är klart. Nyss ätit frukost och sitter nu även med en kopp te. Det var så länge sen, har haft abstinens ! Men nu, innan värmen kommer häller jag i mig en kopp snabbt!

Ikväll kanske det blir en grillning på någon klippa ute i fina Västerås skärgården. Vi får se.


Fredag vet jag iallafall att Jocke och jag ska ha myskväll. Grilla och så ska jag total krossa honom i Wallstreet! :D

nej, har inget vettigt att skriva om just nu.. Ska gå och slå in Jocke´s present istället.
Tyvärr väldigt tråkig present, men han hjälper mig ju inte direkt. Sen var det någon som snodde min galanta idé jag hade tänkt först ! ;)

Kämpat på!

Har kämpat på rejält idag i värmen på jobbet.. Trots att det är knappt något syre i butiken så körde vi på.
Ändrade en hel del med skorna och även lite i skylten.
Byggde om på väggen också. Det blev bra ! :)

Sen på kvällen tryckte mamma och jag i oss ett varsit paket kräftor.

Och vet ni va, jag ska nog sova nu. HUR trött som helst!
Börjar tidigt imorgon och innan dess ska jag med Jocke till jobbet och hämta bilen.


Chillar!

dsc02669 (MMS)

Chillar!


Hallojsan !

Det blev ingen båttur igår, det blåste sjutton ! Men det blev ett litet dopp i poolen iallafall! :)
Ska snart iväg till jobbet, det blir 13-18 ikväll. Sen hem till Mamma igen, vi var ju så sugna på kräftor ! :D
Så ikväll blir det kräftor och vin !
På fredag vet jag inte vad Jocke och jag ska göra, ta de lugnt kanske ?.. Lördag ska vi först flytta åt Mia & Magnus, sen ska Jockes släkt komma på fika. Och kvällen kommer antagligen Micke,Titti,Ozzy,Siv och Lasse hit. Grillar lite och så.. Men det har jag nog redan nämnt.

Hör av mig lite senare ..



LÄNGTAR till Riddarhyttan, ska bli så skönt!. Tråkigt bara att vi inte kan åka tors-sön. Men båda jobbar så :)
Åker vid lunch på fredagen istället.



Subway ala Jossan ...

dsc02676 (MMS)

Subway ala Jossan jag får öppna mitt eget subway. Här har jag gjort baguetter för kvällens båtfärd. Med tonfisk röra (egen,tonfisk,ägg,majonäs,dill och cream fraiche) jalapenos,ost,sallad,gurka,paprika,pickels,oliver! MUMS!


Får inte missas!


Titta in denna och bestäm själv dansstegen!

http://fuldans.se/?v=jtoszkjtgn

:)

dsc00079 (MMS)

hihi


solnedgång !

..sitter på min (halv-klara) balkong och njuter utav en fin solnedgång. Det behövs efter en sån här tuff dag.
Inte nog med all panikångest, idioter och depp. När jag skulle plocka in disken så SPRÄNGDES en stor glasskål i handen på mig. Klarade mig rätt bra, lite små skärsår bara.
Och in nog med allt detta, SUBWAY FINNS INGE LÄNGRE I STAN????!... Hur i helvetet kan man ta bort mina favoritmackor, kan inte leva utan min starka tonfisk macka !

Vårat nya ute set är perfekt, det blev jätte fint och ändå mkt plats kvar. Så vi passade på att grilla idag, underbart gott men kunde tyvärr inte inviga vårat set för det var 48 grader på balkongen som jag berättade tidigare..

Imorgon kommer Mikaela förbi en stund, sen Farmor. Och sen ska vi ut och bada med båten, skönt!
Jag har fått i uppdrag att göra tonfiskbaguetter till hela gänget.

ses sen och hoppas ni kan sova gott i värmen.

Kladdigt!

dsc00076 (MMS)

helt kladdig av svett, mysigt! Blev lite rastlös efter disken, å kände inte för att vara kvar i lägenheten .. ! Så Sid och jag åkte och överaskade Tussan och Fisen. Det gick helt underbart, dom nosade på varandra sen log och stekte ihop. Sid försökte även desperat försöka smaka på vart enda grässtrå. Inga problem alls, de är ju så de var tänkt. Enklare att vara kattvakt då, för man kan ha dom hos sig. Men vi har ju Ellis.. Hon tycker inte om någon typ..


suck&pust

Det är alldeles för varmt, svettas som en gris. Vi har 35 grader inne och 48 på balkongen.
Nu har vi iallafall byggt våra utemöbler, grillar igen och tagit hem våra blommor.
TACK för hjälpen med dom Mamma ♥

Beslutet angående min panikattack på adecco, gjorde Jocke och jag tillsammans.
Känns väl kanske inte så bra, men kan trots allt få ihop dom pengarna på egen hand om jag har lite tur.
Mm ...

I helgen ska vi flytta Mia och Magnus på lördag, Jocke fyller även år på lördag.
Letade hur länge som helst efter en födelsedagspresent eftersom jag gav bort min idé.
Men tillslut så hittade jag en, tråkig men antagligen nödvändig.
På kvällen skulle vi haft fest men vågar inte riktigt att onyktra människor som öppnar balkong dörren framochtillbaka när vi inte har ett nät. Och de är alldeles för varmt och vi kan inte vädra.
Men vi funderar väl på att kanske bjuda över Siv,Lasse,Micke och Titti för att äta lite tårta på kvällen och så.
Kanske lite krocket också. De är upp till Jocke, de är hans dag ! :)

Nu ska jag diska och sen städa lite..

Besviken

Jag är väl både besviken på mig själv och hur arbetsförmedlingen funkar.
Jag kommer nog antagligen bli avstängd nu för jag vägrade vara med på Adecco´s övningar som vi ska ha flera gånger i vekcna 9-17.
Prata inför stor grupp, vi var väl minst 35 st.. Stå och öva på intervju inför alla människor sedan ska dom peka ut svagheter och styrka man har. Och ha diskutioner två och två inför alla.. m.m.
Jag har aldrig klarat sånt och kommer inte klara det. Och det är inte värt 3000kr i månaden..
Jocke,mitt hjärta.. Han sa att jag skulle skita i detta och vi klarar oss ändå. Jag sätter honom i en dålig sits och ber så hemskt mkt om ursäkt för de. Söker allt jag kan och jag ska och kommer hitta något innan min sommartid på Hälsokraft är slut i augusti.



Nu ska jag försöka tänka på annat ett tag.
Får se om det blir en uppdatering om några timmar.

Vi tycker om varandra!!

dsc02666 (MMS)

Vi tycker om varandra!!


Bajsimunnen ? Haha!

Bajsimunnen ? Haha!


Circus & Bogdad´s Hamburgare!

Först vill jag bara passa på nu när det är helt ute i luften hos nära och kära!

♥ Nille & Jenny - STORT GRATTIS till den lille bebisen som kommer i början av Januari.
♥ Falle & Fanny - STORT GRATTIS till den lille bebisen som också kommer i början av Januari.

Inte ett dugg avundsjuk ;)

                                                                                     



Kvällen började med våran traditionella grillning på Tunbytorp. Jag hade beslutat mig för att köra, ska ju jobba idag.
Jocke hade gjort egna hamburgare till oss, MUMS ! .. Falle & Fanny släppte sin bomb, WIE !! :D
Lite senare när grabbarna hade gått i sig lite började luftgitarren och solosjungandet komma fram.
Tillslut (som vanligt) bestämde dom sig för att solfilma en bil. I år blev den Hansson´s bil.
Hansson - super nervös över att det är för många kockar på hans bil och beslutar sig för att att inte titta.
(Bilen blev bra iallafall)
Kjelle skulle hämta den stora verktygslådan som är säkert 120m hög och 80cm bred, på hjul.
Han börjar springa med den, lådorna öppnas och han tappar kontrollen. Den kantrar nästan, han håller emot hårt men svårt att få upp den igen. Vertyg börjar flyga ur denna gigantiska verktygslåda och när det ser ut som om han börjar få till de och få tillbaka den på alla hjulen så kommer den flygandes en stor låsolja (sprayburk) ur denna grej. Den åker i golvet och den börjar spruta helt vilt runt sig.
Kjelle tappar då ännu mer kontrollen och glider samtidigt runt i denna smörja av låsolja.
Ingen kunde hjälpa till för alla höll på dö av skratt. Det var som hämtat ur en film.
Haha ! :)

Efter tunby så tog vi och tryckte in oss fullt i lilla micran,stackarn! Den började tillochmed låta i fjädringen. Parkerade på stan och gick till Djäkneberget, där vi lämnade gänget för kvällen. Det gör vi alltid, då går vi till Jocke´s moster och sätter oss. Vi satt där en stund, sen beslutade vi oss för att åka till Peter (Ewa´s sambo) och hans vän Magnus. Dom sålde hamburgare till fulla raggare och kallade sig för Bogdad´s hamburgare. Funkade rätt bra för dom, emellan åt var det kö tillochmed. Brorsan och Ankan kom förbi en stund och stod och kikade sen när dom cyklade hem, lyckades även jag få hem min karl runt två. Kände att jag behöver sova iallafall fyra timmar innan jag ska upp och jobba. Men känner mig nästan lite bakis aktig idag trots att jag var helt nykter.

Idag blir det jobb, sen fika med Mormor och Morfar. Sen ner till Power Meet igen, tror vi ska gå ner faktiskt. Borde bara ta 30-40min. Och ikväll blir det bästa av allt, LANGOOS ! :D Och jag har spanat in Langoos Grottan så jag vet exakt var det står någonstans!
Ankan och Crisse fick Langoos redan igår dom jäklarna !

Nej, nu ska jag ta och jobba ..

Hejsvejs !


Live POWER BIG MEET

dsc02659 (MMS)

Live POWER BIG MEET


Jobb Jobb Jobb!

Som alla vet, så behöver jag något mellan sept-maj.
Jag har sökt lite spontana och lite genom arbetsförmedlingen.

Bland annat:

♥ Lagerhaus (spontant)
♥ Ica lagret (spontant)
♥ Chili Store (spontant)
♥ Europa Möbler (spontant)
♥ Mio (spontant)
♥ Jysk (spontant)
♥ Nisses (spontant)
♥ Willys (spontant)
♥ NoaNoa (sökte personal)
♥ Minnanny.se (sökte personal)

Även ansökt om betald praktik via arbetsförmedlingen på Hälsokraft.

Det är ju såååå nära men ändå såååå långt bort innan jag får fast på Hälsokraft.
Det enda jag egentligen behöver för att klara "livet" är ca 2 dagar i veckan plus Hälsokraft helgerna.
Något måste jag lyckas få!! ...

Kämpar vidare och försöker se allt från den ljusa sidan!



Elin om du ser detta, du måste skicka bilder till mig!


Ska kolla på fotboll nu, suck&pust!
Tidig dag imorgon på jobbet, skönt!




Halloj!

Ska skriva en hel uppsats om den underbara veckan med mina kusiner men ska göra det när jag lyckats fått in lite bilder. Måste köpa en ny kabel först bara..


Det är hur varmt som helst ute och desto varmare i våran lägenhet, just nu är det 29.7. YEES!!
Idag jobbade jag 13-18, var rätt lugnt faktiskt .. Men skönt att börja jobba, har schemalagt sex veckor framåt nu.
Imorgon har jag tidig dag 9-15, härligt! Ska hem och göra iordning förrådet då.

I helgen är det POWER MEET, ska bli grymt kul och jag längtar efter langos. Hoppas bara att det inte är dåligt väder. Fredagen är vi först på Ryds sen blir det Ewa och lördag blir det Ewa också.
Torsdag kommer ju mormor och morfar så ska försöka hinna umgås med dom också. Jobbar för det mesta men hinner nog en del! :)

Balkongen ska vara klar senast fredag, oerhört tveksamt att den blir de. SUCK!! ....

Ses imorgon

Uppdatering

Uppdatering kommer när fjomparna har åkt hem ;)

RSS 2.0