120731

 
Gick bra hos Tandläkaren, men var lite misstänksam först att dom gett mig fel tid. För när jag kom tid var allt nersläckt och låst.. Hade tid 12.40 och då var det fortfarande likadant, men efter några minuter så kom dom. Lunchstängt antagligen ! ..
 
Köpte ett brunt prickigt tyg idag, små prickar. Och naturvit kantband. Blir nog riktigt bra, Siv ska hjälpa mig att få ihop det. Blir nog en bra Babynest.
Har också hittat ett tyg som finns på skötbädd, spjälskydd, blöjpåse med mera. Vore fint med någon enhetligt men finns inte som rullgardin. Har sökt överallt och kollat om man bara kunde få tag på tyget och sy en men finns inte. Så vet inte riktigt om det blir de.. Vore fint att ha de som rullgardin också.
 
Man vill bara BOA om nu i rummet, men vi ska vänta till efter ultraljudet. Sen blir det BOA BOA BOA ! :D
 
Tabletterna, hur går det?
Ja, de har väl blivit lite bättre. Inte fullt upp men lite bättre. Så är positivt inställd på att det ska bli bra!
 
 
Nu är resan betald och det är snart dags ! 1 månad och 19 dagar ! :D
 
 
 
 

120731

 
 
Juli är över och sommaren har ännu inte dykt upp. Kan nog inte beskriva nog hur glad jag är över att vi ska till Rhodos en vecka. Fantatiskt !
 
Jag mår som sagt riktigt piss för tillfället, illamående blir inte bättre och jag får behålla kanske hälften av det jag äter. Igår tröttnade jag, mentalt och fysiskt. Så ringde min läkare, tog min absolut sista utväg.
Så fick starka illamående tabletter utskrivet. Började med dom igår och har inte märkt något ännu, förhoppningsvis kickar dom igång snart. Kaffe är det slut drucket på, för varje tablett innehåller MKT koffein. Så vill inte gå över gränsen ! .....
Så tis-tors är jag hemma för vilning ihop om att inte bli sjukskriven. Är ledig tisdag och Torsdag, så snälla Petra tog min onsdag.
 
Har hittat en sak som jag vill ha, Babynest ... Det kostar ganska mkt om man ska köpa det, 900kr .. Men har hittat massor som har sytt det själva så med lite hjälp av någon vänlig själ så ska jag väl klara av det.
 
Där ligger bebisen tryggt och säkert i stora sängen,soffan eller golvet..
Sån ska vi ha ! :D
 
 
Hör av mig lite senare, Mickan kommer snart förbi en snabbis och sedan ska jag iväg till tandläkaren !
 
 
Hej hopp!

120725

 
Haft fullt upp idag på jobbet, gjort om i hyllor och fixat ! ...
Skornas plats är omgjorda och nu vid klockan sex fick jag frukt leverans via Västerås taxi, ca 30 små lådor.
Haha, naturgodis att råkade skicka det till andra butiken. Så dom fick beställa taxi till våran stackars vilsna frukt.
 
Inhandlat två nya kattlådor idag, bra pris också ! 149kr för en med tak. Betalade ca 300:- för våran förra.
 
Nyss varit hos Mor och Far och plockat lavendel,ska ha inne på toan. Och nu ska jag nog försöka städa lite, ser förjävligt ut ! ..............
 
 
Hej hopp!

120724

 
Hallojsan ! :-)
 
Hamnade på jobbet väldigt tidigt idag, men ganska skönt som sagt. Äter frukost i lugn och ro efter att allt är ordnat här på jobbet.
Men mitt illamående har inte gett med sig, det kom tillbaka och nu är det inte roligt. Nästan rädd att öppna munnen och prata med kunder ... Kväljningar för minsta lilla jag trycker i mig men måste , för annars blir jag så yr och trött.
Idag gick jag in i V.14 och det är snart bara en månad kvar till ultraljudet. Ska bli väldigt spännande men samtidigt är man lite nervös att det inte ska vara som det ska.
 
Vädret då, tittar ut och det är STORM i princip. Blåser som sjutton och regnet ligger i luften. Blev ingen sommar i år utan det närmaste vi kom är fina höstdagar ! ...
Men sånt är livet, eller?
 
Vill att det ska vara helg nu, vill åka och fiska. Så glad att vi börjar göra det igen. Älskar att fiska, men blev mkt mera när vi hade husvagn. Men snart har vi en husvagn igen och då blir det mera fiske :D
 
 
Hej hopp!

120723

 
 
God eftermiddag ! :-)

Det regnar idag som vanligt, inga konstigheter. Har faktiskt gått så långt att jag inte bryr mig längre.. Jag är bara väldigt glad över att vi ska till Rhodos en vecka SNART ! :D
Har gått runt lite på rasten, kollat Ikeas barnavdelning och handlat på CityGross.. Sitter nu i personalrummet och njuter av en Pineapple Paradise. Färskpressade apelsiner,ananas och mango. MUMS ! :D
 
Igår var vi och fiskade i Kärrgeten. Vi fick fyra fiskar, Crisse en, Jocke en och jag två.
Men ena min fisk var ett stöldgods från brorsan. Fisken hade tagit hans bete och sedan simmat bort till min lina 6 meter och snurrat sig runt den.
Så jag drog upp den :-P
 
Jocke och jag funderar på att åka och fiska på lördag också, får se hur det blir :-)
 
Ha en bra dag ! :-)

120720

 
 
Kämpade mig verkligen upp ur sängen imorse, fy !
Har aldrig haft det lätt att ta mig upp men nu är jag tröttare än någonsin. Både i skallen och i kroppen.
 
Kom väldigt tidigt till jobbet, det räknade jag inte med. Men det är skönt, allt är klart och jag kan bara sitta och njuta av frukost ! :-)
Ikväll bär det iväg till någon mysig Ö och ska grilla med familjen, underbart härligt ! Man samlar dom absolut bästa och bara njuter av en kväll med härlig utsikt. Kan inte bli så mkt bättre?
Lördag jobbar jag till 15, sen kanske det blir en tripp efter jobbet. Får se, beror på jobbet. Jocke är ju i Stockholm så de är ingen som väntar på mig hemma.
Söndag, längtar ! Hoppas på fint väder, vi ska till Kärrgeten. Strax innan Skinnskatteberg och där ska vi fiska ! :-)
Ska inviga mitt fina spö och hoppas på både lite fisk och lite svamp.
Det blir Jag, Jocke, Crisse, Ankan, Jeppe och Pappa. Mamma jobbar tyvärr ..
 
Kan ni förstå att det är snart augusti?
Det har inte ens varit en sommar än? suck....
Tack gode gud för vi bokade Rhodos.
 
 
 
 
 
Lite Gravidsaker för dom som vill...
 
Magen börjar komma sakta med säkert, inte mkt men putar en del. Ser mest ut som jag druckit lite för mkt öl och käkat lite för mkt korvar.
Mår annars helt okej, trött men illamående har gett sig och jag får äta mat ! :D
Ganska hungrig faktiskt ...
 
Jag har sån enorm lust att börja boa lite i rummet men ska vänta till efter ultraljudet den 31 augusti.
Sen börjar vi nog lite smått, fått rekommenderat att sätta upp spjälsängen några månader innan med folie i så att katterna lär sig att det är farligt att vara där i.
 
 

120719

Grattis Morfar och Annie på födelsedagen! 
 
Nyss kommit hem från Farmor, varit där och käkat middag!
Det var mysigt! :-) 
Ligger och latar mig i soffan nu, inventerat hela dagen! 
Var iväg till ÖB på rasten och köpte mig ett himmla fint fiskespö! ROSA!
Ska inviga det på söndag! 

120717

Denna dag känns bra, hjärtat tyckte om presenterna.. Magen har växt lite mera.. Tre rätters middag med trevligt sällskap avslutade dagen. Invigning av nya grillen.. Shoppade loss på krukrosor till balkongen idag också, super fina!
Imorgon är jag ledig, så de blir städ och tvätt. Veterinären med Ellis och sedan kommer Sara och Sandra förbi!

120717

.. Fortfarande så besviken sedan helgen, hade nog målat upp någon typ fantasibild av den perfekta 25 års festen för Jocke. Fortfarande känner jag mig sårad och besviken av vissa saker. Och förbannad. Måste försöka släppa det, men svårt när folk tror att dom kan bete sig hur som helst utan en anledning.

Idag fyller mitt hjärta 25, han ska få sina presenter ikväll efter jobbet. Hoppas han blir nöjd! :-)

Fortfarande inte kräkts något mer, mådde illa igår kväll men inget mer. Mår illa förtillfället också men jag överlever nog..

Ska försöka sova någon timme mer men blivit mer och mer att jag vaknar och är super trött men svårt att somna om.

120715

Jag har inte mått illa eller spytt på hela dagen!! Woohoow!

120715

 
Natten blev vakna timmar för mig. 
Jag kände att de blev alldeles för mkt våld, falska hemska påhopp och för lite av värme och kärlek ... Det skulle vara en härlig kväll med skratt och skoj!
Vet inte om jag känner av det misslyckade festandet (i mina ögon) pga att jag mått fysiskt dåligt dom sista 7 veckorna och haft svårt att vara mig själv och klara av vardagslivet normalt. 
Det blev som att de rann över igår. Det skulle ju vara så bra, man planerar och fixar.. Lägger massa pengar. Nu ska vi bara ta de lugnt i några helger... 
Men tack så mkt för alla som kom ni vet att vi tycker mkt om er och alla har upplevt dåliga festdagar. Man glömmer och går vidare. 

120715

 
 
... Ibland undrar jag hur vissa tänker?
.. Varför vill man förstöra för andra människor?
. Varför göra något man absolut inte ska?
 
Skulle varit en fantastisk kväll för Joakim
 

120713

 
 
..försöker hålla mig vaken denna rast, brukar vanligtvis ta en tupplur men känner att det kommer förstöra hela min energi för dagen om jag gör det nu. Alldeles för seg.
Kroppen har inte riktigt hängt med pga illamåendet men det känns som om det är på bättringsvägen!
Hoppas hoppas !
 
Har fått ett sånt enormt sug på höst, det är sån skit sommar så det kan lika gärna bli höst nu. Få mysa ute i naturen med fina höstfärger och plocka massor av svamp. Helst dom gula ;-)
 
Känner också sug för att göra iordning i garderoberna, med massa bra förvaringslådor, ordning och reda.
Lite stökigt i dom..
Måste göras snart, får väl ta en regnig söndag här snart.
 
Mer att längta till i höst är ju också Rhodos, längtar som en tok!
Härligt sällskap och har alltid velat åka till Grekland.. Så nu äntligen ! :)
Kollade upp med flygbolaget som min barnmorska sa men dom behövde inget intyg för flygningen. Så nu är det bara kolla min försäkring.
 
Jag har gjort en megatabbe på en av Jockes födelsedagspresenter, så får nog lämna tillbaka den. Men de löser sig, han får se den iallafall så får vi se.. Beror på lite om de går att behålla eller inte.
Vi får se ..
 
Beställde Jespers "Smurfens" doppresent häromdagen också, blir nog riktigt bra. Kan inte nämna men lovar att lägga in en bild efter dopet. I hopp om att hitta sladden till kameran, har så mkt bilder. Men kanske underlättar om man orkar leta efter den också ! :-)
 
 

120713

 
 
Igår hittade vi såååå snygga kläder till Mamma, haha ! Hon kommer nog vara snyggast på festen ! :D
Jag köpte även ett par nya jeans, denna gång ett par mammajeans.. Kändes konstigt men otroligt skönt idag när inget stretar emot :D
 
Jocke har påbörjat handlingen inför festen imorgon, vi ska fixa det sista när jag slutar sen bär det av till Crisse och Ankan på middag.
Vi ska få en stek som hållt på att förbereda sig i 10 timmar .. MUMS ! :D

120711

 
 
 
Halloj :-)
 
 
Igår när jag kom hem från jobbet däckade jag nästan på en gång i soffan.
Helt slut, det var en jobbig dag igår .. Spydde mkt på jobbet och mentalt trött.
Mamma var gullig och köpte näringsdrycker åt mig på apoteket.
 
Idag så har jag (Peppar, peppar ta i trä. DUNK i huvudet) bara spytt på morgonen. Fått behålla maten under dagen.SKÖNT!
Lunchade med Farmor idag, vi käkade kinabuffen ovanför Hälsokraft. Trevligt :-)
 
Direkt efter jobbet gick jag in på HM och försökte få tag på ett par jeans, för de börjar bli tajt.
Men hittade inga i min storlek, det blev en klänning och kofta till hösten istället.
Rea, så istället för 600:- blev det 150:-.. Vilket kap !
 
 
Nu sitter vi hos bror och nyss käkat grillade hamburgare ! :-)
 
Vi hörs!

120709

 
 
God eftermiddag ! :-)
 
Mkt har hänt men inte uppdaterat, lite svårare nu när det inte går att blogga från mobilen. SUCK!
Elin och Julia har varit här, vi har varit på Grönalund och hälsat på Mamma och Pappa utanför Kvicksund.
Himmlans mysig vecka.
 
I helgen var det Power Meet, vi var där dom flesta timmarna på dygnet. Väldigt trevligt ! :-) Mådde dock inge vidare så det kunde väl ha varit bättre.
Har mått ganska kasst hela semester och lite till, kräks allt från 2-6 ggr om dagen. Kan räkna på en hand hur många dagar jag varit fri från att kräkas sedan 7 veckor tillbaka.
Usch och fy, har alltid med mig tandborste och tandkräm.
 
Idag var vi hos barnmorskan igen, fick ta prover. Höll på svimma när hon tog blodprov, grymt obehagligt.
Kissprov kunde jag dock inte ge, fick scenskräck ... Kom inte en droppe, men är inte förvånad. Har problem att kissa när de väl gäller eller om det är kö utanför.
Proverna på glukos och Hb var bra, nu inväntar dom bara resten av proverna.
Hon var lite orolig för mitt illamående och tyckte att blir det inte bättre denna vecka så får jag kanske tänka över att stanna hemma och gå på akupunktur flera ggr i veckan. Men man får hoppas att det inte går så långt, det vill jag inte.
 
Kom nyss hem från Crisse,Ankan och Smurfen. Myste med lilla älsklingen som jag inte sett på tre veckor nästan. Pluttis ! Han hade blivit stooor :D
Fikade lite och fick se massa bilder från Happis.
Jocke fick även frågan om att bli Gudfar ♥
Supermysigt !
 
Nu ska jag göra iordning mig för bingon ! :D
 
Hej hopp!
 
 
 
 

RSS 2.0