Halloj i regnet!

Vaknade inatt av världens smällar.. Jäklar vilket oväder! .. Vi hade nerdraget för fönstret men ändå så lös blixtrana upp hela rummet. Och när det lät som om det var på väg bort kom ett nytt oväder och sådär höll det på. Det var precis över oss, så hade två katter under täcket..
Rätt otäckt när det blir sådär nära faktiskt, var orolig för Mamma och Pappa också för dom är ju ute mitt i sjön eller havet. Beror på vart dom är, faktiskt ingen aning just nu. Men dom hade överlevt och även deras katter.

Som ni märker uppdaterar jag lite från dom också med bilder och så. Katterna börjar tydligen tuffa till sig och trivas bra på båten. Ska kanske åka och möta upp dom i Trosa ons-tors nästa vecka. Saknar dom små lurviga trollen..

Igår då, vi satte uppe Partytältet som ni ser lite längre ner. Men först grillade vi, det var Nille,Jenny,Kjelle,Jocke och jag .. Efter det blev det tältet och det gick lite fortare denna gång. Bardisken blev också ihop satt och sedan bjöd Jenny på en strålande paj men egen odlade bär. Mer närodlat och ekologiskt kan det inte bli ;)

Jobbar 9-15 idag , sen ska jag hem och städa. Min bror och hans tjej kommer och ska käka pizza med mig ikväll, sen ska jag kick ass i Mariokart. Haha ! :)
Jocke ska ju jobba över och jag kände inte för att köpa en pizza själv, så tvingade dom att komma ..

Lördag är det förfest hos oss, jag ska bjuda på "Lennart".
Det är 4-6cl Xanté (päronconjak) sedan fruktsoda. (Kan även ha lite ginger ale) sedan lite limeklyftor och is.
MUMS MUMS MUMS MUMS ! :D

Det blir nästan hela gänget som kommer innan vi ska iväg till Nilles 30års fest som kommer bli super kul!
Kan tyvärr inte skriva ut vad vi ska ge han, det får jag visa sen !
Crille och Malin kommer till oss innan också, var hur länge sen som helst sen man träffade dom. Flyttade ju för ett år sen och inte sett dom sen dess. Ska bli mysigt att träffa dom igen!


♥Pia, min snälla underbara Pia! :)
Hon var så gullig och erbjöd sig att byta lördagen med mig eftersom det är lite stressigt för mig den dagen. Så tar jag en fredag för henne istället.






Nej,nu måste jag ta tag i min kopp te så jag hinner dricka upp den innan jag börjar. Har ett mål idag, trots att det är jäkla kvavt här inne på jobbet.
Vi håller ju på att damma hyllor och kollar datum på alla produkter och jag ska hinna till en speciell hylla har jag tänkt mig.. Det tar faktiskt längre tid än man har tänkt sig men kämpa kämpa. Slutar väl som i tisdags, helt svettig och svimfärdig. Ska nog ringa och klaga igen.. Puh !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0