120121


Hallojsan mina kära vänner! :-)

Det är så jäkla kallt ute, men det är ju trots allt vinter och självklart blir det lite mysigare när det är vitt och solen skiner .. :-)
Men kan inte förklara hur mkt jag längtar till våren .. När man kan sitta mot husväggen utan jacka med solbrillor och en kaffe i handen.. MYS! :-)

Vi har valt tapeter till "bebis" rummet .. Om det kommer en bebis som vill bo hos oss någon gång :-)

 Det blir sån här ..Alltså beige i hela rummet men på den lilla väggen mot köket ska det vara med stora stjärnor i det beige .. Så det kommer se ut som nästa bild fast andra färger då.



Tror det kommer bli super mysigt och eftersom det inte blir ett svart och vitt tema som tänkt så blir det bara vita möbler och för att då inte våran snygga svarta garderob ska förstöra den harmoniska stämningen där inne så kommer vi hänga för bambupaneler på skena ..


Igår var vi och käkade på Frank .. Väldigt trevligt men tycker faktiskt att maten var bättre förra gången vi var där .. Blev ganska sent nu också, så blev trött .. Fick in varmrätten vid 23 .. Puh ! :-)
Man kan börja känna lillsmurfen i Ankan mage nu också, coolt .. Vi lokaliserade han igår .. Han låg på sidan och tryckte ..
Snart kommer han ! :D

Har ganska mkt i almenackan nu .. Två kryssningar, en till middag ute, roadtrip till Fredriksdal, tjejerna kommer också hit två helger .. Middagar ..
Har mkt ganska mkt man vill få in också, har flera vi vill bjuda hem på middag! ..
Man skulle ha sex helger på en månad, ska vi införa detta?

Ikväll då, slutar jobba kl sex sen ska vi hem till Mamma och Pappa. Ska hjälpa dom att designa klart köket, som mutning får vi mat och dryck .. :D


Jahapp, nu ska jag försöka hitta på något med min rast här på lagret ..
skepp O´hoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0