Go kväll!

Jobbade på bra idag, vi gjorde om vid utemöblerna. Tog ner de vi hade och gjorde en riktigt färgklick på väggen.
Hittade turkosa plädar, GUDOMLIGT fina. Så snappade åt fyra st på en gång. Två till mig, en till Mamma och en till Ankan.
När jag slutade åkte jag förbi donken och köpte en stor kaffe latte. Höll på somna, helt slut. Åkte till Ryds och hämtade Jocke sen hem och käkade. Älskade Jocke lagade maten, Tack !
Har tackat ja till ytterligare tider nästa vecka som det verkar nu. Och dom har ju som mest kaos på onsdagar. Och den dagen hade jag bestäm skulle vara min lediga dag. Men fick dåligt samvete så lovade att jobba 9.30-13.00. Sen ska jag hem och träffa Mickan! :) Så länge sen nu, haft massor att göra ...
Så som det ser ut nu så jobbar jag ca 34 dagar med 1½ ledigt. :)
Ser ut som ett vardagsrumsgolv blir klart i april. Tackar för det!

Efter maten då, så åkte Mamma och jag till Medborgarskolan och tog våran första lektion i förarintyget till båt.
Lite rörigt i början men tror vi hängde med ganska bra. Bättre än dom flesta iallafall. Det blir nog roligare ju mer man förstår. Annars kan man ju ringa Christer eller Jonas, kunde ringa dom när som helst på dygnet ;)
Miniräknare ska med nästa gång iallafall, mitt "mattesnille" huvud räcker inte riktigt till.

Fick dom tragiska sms under tiden också att HV71 (JÄVLA SOPOR!!!) åker ut mot AIK. Tråkigt värre, men dom överskattade sig själva och valde AIK ... Så då får dom väl också skylla sig själva.

Sov gott, för de ska jag göra iallafall. Med min underbara nya bäddmadrass och fantastiska nya täcket. Sov som en gud inatt. Som en chock att vakna utan ryggont.

Hejsan !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0