South West, äntligen.

Morgondagen började med att göra iordning en utomordentlig smoothie, bestående utav juice,mango,hallon,yougurt och banan. Smakade ljuvligt .. Jocke låg och sov som en stock.. Han var på afterwork igår men helt chockat ringer han vid halv tolv och säger att han och Fredda ville hem. Hm .. Första frågan var, Vad har hänt?
Jag är ju van att dom ringer vid fyra ..
Men dom var bara trötta.
Iväg till jobbet, började klockan elva. Innan sprang jag ner till tygbutiken och köpte resårband till kjolen. Farmor fick ju sy om min fina DYRA klänning från NoaNoa .. Jocke slängde in den i den förbjuda tvättmaskinen och allt silke i princip försvann ...
Så nu är det en kjol :)
När det var lunchdags för mig och Mamma bestämde vi oss för Subway. Äntligen har dom öppnat, men när jag kommer dit börjar kön utanför resturangen. SUCK OCH PUST, men ställde mig där ändå. Kan nästan gå igenom allt för Subways tonfiskmacka med south west dressing. MUMS!
När det var tjugo minuter kvar innan stängning så fick jag för mig att göra om vid hårfärgerna.. Blev nog riktigt bra tror jag. Och på tal om hårfärger, Rekommenderar starkt Tints of Nature, både som slingor,färgning,schampo,balsam och spraybalsam. Underbart bra och så lite skit som det går med hårfärger. Skönt att slippa alla parabener och amoniak.
Efter jobbet bar det av till Robin, lite fotbollsmatcher och film. "Little fockers", helt okej men första filmen är fortfarande bäst ! :)
Sen började magen att kurra igen, så vi beställde mat från La Pizza. Jag tog en Italiensk sallad med pharmaskinka och mozzarella ost. SKIT dålig sallad. Har lust att åka tillbaka men orkar inte. Isbergssalladen var brun, det var bara två små skinkbitar, två oliver och någon enstaka skiva ost. Det var katastrof. Är bortskämd med Cornettos OUTSTANDING sallader.
Nu håller jag på halvsover i Robins datastol. Är snart redo för min säng tror jag. Imorgon är det jobb på Chilli. Har en vecka kvar av denna monsterperiod med jobb. Men sen blir det tråkigt, alldeles för tråkigt. Två extra dagar inbokat i april och någon vecka i maj.
Det var nog allt för idag. Vi ses imorgon ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0