Nässjö

Ska vara i Nässjö 12-18 bestämdes det idag.
Tanken var först till den 14 och jag skulle åka hem med Crisse,ankan och Jocke.
Men sen flörtade tjejerna lite och det blev till Onsdag. men sen ringde Elin idag och ville att jag skulle se när hon hoppar med hästen på onsdag kväll så åker hem torsdag eftermiddag :)
Det blir roligt , så slipper jag sitta hemma och deppa.
Funderar på om jag ska ta med mig lite pyssel så vi kan göra Alla ♥ Dag kort på söndagen efter jag har varit hos Mormor och Morfar.

Jocke får det skönt, han får ligga själv i stora soffan och sängen.. Och bara glo på OS. Enda nackdelen är att han får laga mat ;) Men känner jag han rätt så blir det nog köttbullar och pyttipanna hela veckan.
Jag älskar dig ! ♥

Men får se om Jocke får behålla mig efter jag har varit där. Haha , Julia ringde och berättade att hon har "flörtat" in mig hos sin gitarrlärare?! Nån typ av dejtningservice har hon börjat med. Haha ! Hon som tycker så mkt om Jocke.. Haha ! :)

Idag var jag på Helhetshälsas kurs. 9.30-16.00. Lärde mig en hel del, men är helt slut i huvudet nu. Blir så mycket information på en gång.
Imorgon ska jag jobba mellan 15-19. Sen hem och tvätta.
Torsdag ska jag till Magdalena på kvällen en stund och sedan hem och packa.
Fredag åker vi på kvällen till Nässjö men på förmiddagen ska jag nog hem till mamma en sväng och fördriva tiden innan dom andra slutar. Packa in allt i bilen också så det är klart.

Japp, vi ses !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0