Frukost

Lånad av VLT
Ledig polis grep
beväpnad rånare 

(Uppdaterad 10.40) Den pistolbeväpnade rånaren trodde sig ha hittat ett lätt offer. Men rånoffret visade sig vara ett ledigt polisbefäl som rastade sin hund.

Relaterat

Dramat utspelade sig vid 23.45-tiden på måndagskvällen. Gärningsmannen, som är 19 år gammal, rånade först en annan person. Rånet ägde också rum i Oxbackens Centrum. 19-åringen hotade offret med pistolen och tvingade till sig personens plånbok.

Rånaren lämnade sedan platsen. Offret larmade polisen, flera patruller ryckte ut.
Kort efter det första rånet träffade 19-åringen på polismannen som var ledig och var ute och rastade hunden när 19-åringen försökte råna även honom. Precis som vid det första rånet hotade 19-åringen med pistolen och krävde att få  plånboken.


- Men det gick inte så bra, han lyckades avbeväpna gärningsmannen och gripa honom, berättar vakthavande befäl Johan Lindevret vid polisen i Västmanland.

Hundägaren höll kvar rånaren på platsen tills uniformerade poliser i tjänst anlände och övertog gripandet. 19-åringen har förts till polishuset, där han först fick nyktra till några timmar innan han kunde förhöras.

Efter förhör beslutade jourhavande åklagare att anhålla 19-åringen. Han misstänks för väpnat rån och försök till rån.

ELISABETH PETTERSSON



Dom flesta som läser detta vet vem det är. Tänker inte gå ut med några namn.




Sitter och glor på tv,nyss druckit en stor kopp te. Tagit en hutt Multiboost och Elixir och funderar på att jag kanske ska dundra på och ta en Gold också. Så jag blir pigg någon gång. Men ska ta min Froosh först.
Ska skriva lite nya ansökningar idag, så får vi se hur det går.

Igår bestämde vi att Ankan,Crisse, Jocke och jag ska ta en tripp till Fredriksdal 12-14 februari.
Åka lite pulka och skridskor , blir nog riktigt mysigt ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0