Funderar så det ryker

(Lyssnar just nu på: Frida feat. Headline- Upp och hoppa, blir så glad av den)


Telefonen ringer konstant hela tiden, känns som jag är jobbar på kontor.
Dom har börjat planera in mig för nästa vecka, så får se om det blir bara några dagar eller hela nästa vecka.
Får vara på "favvo" på måndag iallafall! :)

Min käre "vän" A-kassan, som jag har tjatat på hur läääääänge som helst att jag får för lite dagpenning. Men dom säger nejnej, det är fullständigt rätt. Nu NÄSTAN ETT ÅR senare: Jaha, oj vet du vad vi har kommit på? Du har fel dagpennig. Du ska ju ha nästan tredubbelt mer?! .... Hm ...
Men jag är lycklig för jag får allt som jag har missat, det får jag denna månad! Passar alldeles utmärkt ifall vi köper lägenheten vi ska kika på.
Måndag är det vising på den, grejen med denna lägenhet är att den har blivit fuktskadad i badrummet...
Och om dom har otur så måste dom renovera badrummet.. Vilken  oTUR för oss! Men dom vill ändå ha lägenheten såld innan dom gör detta. Men inträdet blir då i sommar, det har vi ingeting emot för då hinner vi få våran såld. (Förhoppningsvis).
Budet ligger just nu på 315.000 men den gick ut för 395.000 först sen sänkte dom till 350.000kr.
Ser ljust ut, bara vi kan skrämma bort den andra ;)
Jocke och jag har ju redan pratat som om vi har fått den, SOM VI ALLTID GÖR OM ALLA. Men man måste kunna se vad man kan göra, så man trivs. För vi diggar ju inte planlösningen så där super mkt men så här har vi tänkt.

Syns jävligt dåligt, men ni ser väggarna iallafall. Då har vi tänkt att ta bort väggen mot vardagsrummet och lilla mot hallen. Så det blir öppet. (Där jag har kladdat själv och gjort en pil, det är ingen vägg utan ska föreställa bänk) Genomgående golv i hall,vardagsrum och kök.
Minskar ner på det ena sovrummet och gör vardagsrummet större. (Väggen är flyttbar där). Bygger en snygg baraktig variant av bänkskivan. Men sätter spishällen där och fläkten, så på andra sidan(vardagsrummet) barstolar. Så man kan se ut i vardagsrummet när man lagar mat. Kommer kännas mkt större men måste lösa det på något snyggt sätt.

Typ något sådant med bänktskivan alltså... Hoppas ni förstår, men knappt jag gör det än. Men jag tror absolut på detta ! Tror det kommer blir grymt! Så nu håll tummarna att vi får den!
(lånat bilden av en annan tjej, hoppas hon inte tar illa upp)
Sen har vi även funderat på göra en jävligt shyst grej väggen i vardagsrummet mot sovrummet när vi ändå ska bygga om den. Att ha som en rektangel i mitten av väggen som är, vad säger man.. Inskjuten? Så det blir så en hylla med spotlights inut i. Måla vitt inuti och ha en fräsch fond runt. 

Typ så fast vi ska ha en rektangel i mitten av väggen...
Vad tror ni?
Och självklart kommer vi inte göra allt innan vi flyttar in, utan det blir lite i taget och det får ta några år som det är så.

Igår var Siv här och käkade med oss och fikade .. Det var en härlig pratstund. Bestämde mig även för att nu har jag faktiskt råd att lägga ut lite pengar och åka till Ullared med Siv,Lena och Kattis.
Men bussen går 03.00, SUCK!
Jocke erbjöd sig faktiskt att skjusa dit mig, men det löser jag nog på annat sätt. Han ska ju upp och jobba klockan 07.30.

Oj oj vad jag har skrivit mkt.. Ska iväg och jobba nu. Hälsokraft idag och imorgon som sagt.
Ikväll är Jocke ute på krogen med grabbarna och jag har ingen planerat eftersom jag ska upp tidigt imorgon.
Så har köpt räkor och aioli :D MUMS!


(Lyssnar nu på The midnightbeast - Tik tok parody)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0