Frisörsalong ala Jossan

Operationen gick bra. Tog nästan exakt 1 ½timme. Jag gick ner till Kafeterian under tiden. Köpte tidningen, en krysstidning, biskiv och en kaffe latte. Sen frågade jag vänligt om jag fick låna en penna under tiden. Då suckade hon och kastade en penna på disken. Jävla sur kärring.
Gick sedan tillbaka, Han var lite borta när jag fick träffa han men det gick bort fort.. Han satt och fumlade för sig själv och åt toast,yogurt och varm choklad. Han hade tydligen satt sig upp i sängen på väg till uppvaket och frågade varför jag inte var där än, jag hade ju lovat det. Haha ! :)
Jag förhörde honom på tolv fotbollsfrågor som fanns i krysstidningen och han missad 6 frågor av 12 så han var helt klart borta fast han garvade fram att han var som vanlig fast lite full. Haha :)
Grannen hans var helt väck, börja skrika att man måste prata engelska och grejer. Kul typ!

När vi kom hem städade jag här hemma och fixade iordning lite julklappar. Sen kom Mamma och det var dags för slingor. Hon kom hit denna gång, brukar alltid åka till henne. Det var lite ovant att göra slingorna här men mysigt.
Fredda kom med Pizzaleverans inför "El classico". Så nu sitter dom och kikar på det. Jag ligger i sängen och tittar på "två och en halv män" och försöker hålla mig vaken.. Helt slut från helgen.. Mkt i huvudet som jag berättade sist.

Imorgon blir det film dag men vi ska också försöka ta oss till Media Markt om Jocke orkar. Våran kaffebryggare är helt väck så behöver en ny. Och jag är ju lite kräsen så vill inte ha vilken som helst. Men ska försöka hitta ändå en ganska billig. Skulle aldrig betala 2000kr för en vanlig kaffebryggare.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0