Funderat ..

.. Jag har klurat fram och tillbaka om jag ska ta en paus från bloggandet men har bestämt att fortsätta. För jag tycker det är kul och "bra för tankarna i huvudet" på något sätt.
Men ni får ha översende med att det blir kanske några dagars mellanrum ibland. Trött och sover mkt, senaste dagarna har jag lagt mig runt åtta-nio. Mår inte så super bra just nu, mkt i huvudet,mkt känslor som kommer och dessutom ganska förskyld.
Jag ser ju iallafall ljuset framför mig, snart är det dags. Men det är fruktansvärt tungt just nu och ibland tar känslorna över och det blir för mkt.
Tack gode gud för att jag har Joakim ♥

Måndags jobbade jag på Hälsokraft, Mamma var hemma med stackars Tussan som inte hade bajsat på länge.
På Tisdag bestämde vi att åka in till djursjukhuset i Strömsholm.. Vi blev kvar där i sju timmar och stackars lilla vän. Torterad.. Dropp, laxeringsmedel, toa utan sand - pellets istället. Gick ju sådär. Hamnade på sträckbänken för att kunna ta bra röntgenbilder. Vilket visade att hon var förstoppad hela vägen i tarmen. POOR!!
Ännu mera laxeringmedel och livrädd hela tiden. Hon var ganska trött när vi fick ta hem henne.
Fortfarande laxeringmedel får hon, inte glad åt det kan jag säga. Medicin tre gånger om dagen. Men ingen riktigt lyckat än. Hon har det fortfarande kämpigt med toabesöken.
Pälsen är alldeles flottig av all olja vi har försökt kämpa i henne. Får inte bada henne än, för då tror jag hon bryter ihop totalt. Lille vän, hoppas det blir bra. SNARAST.

Gick hem tidigare idag för kolla till henne .. Men hon är icke på humör, speciellt inte heller när jag trycker upp massa olja i munnen på henne heller.

Imorgon är det Hälsokraft igen och på Lördag Noa Noa.
På lördag kommer även Falle och Fanny hem till oss. Var ett tag sen vi sågs.

I helgen ska även detta försöka hinnas med:
- Göra iordning balkong och möbler för vinter.
- Återbruket.
- Ut med alla verktyg som är överallt, sorterat och klart i förrådet.
- Tvätta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0