110819


Jag/ vi har längtat länge efter den dagen vi känner att vi har tid,råd och plats att skaffa barn.
Den dagen är alldeles snart här .. För varje dag som går blir längtan bara starkare och starkare ..
Vi pratar mkt om det och funderar på hur det kommer bli .. Och hur det kommer att gå, det kan ju ta månader/år innan vi lyckas .. Och när vi väl lyckas förändras våra liv totalt för all framtid. Men vi är redo ..
Ska bara vänta tills jag börjat jobba och till Bröllopet har varit ..
Men alldeles snart får vi det vi har väntat så länge på !

Igår träffade jag Magda, hon kom först hit och kikade på lägenheten .. Efter det for vi ut till Åsby, jag shoppade en present till Mickan och vi käkade även lunch i deras mysiga fik.. Efter det hälsade vi på Farmor och Smoothie :)

Idag har jag lekt med Mickan,Liam,Jenny och Minna .. Tyckte det var himmlans mysigt ..  :) Oftast är det Jenny och jag, Mickan och jag eller Mickan och Jenny som umgås. Vi kan ju faktiskt ses ihop alla också, så gjorde det idag och hade väldigt trevligt.
Jenny hade bakat otroligt goda kladdkakemuffins, ÅH ! MUMS ! :D Måste göra såna ! ..

Nu på kvällen är Brorsan här .. Vi har ätit fläskfile med mozarella och och salami i  ... Mumsigt värre. Dom ska fjanta sig med dataspel ikväll .. Jag glor på "Vi ska ha barn" på TLC , ska sedan ut i stormen och hämta våran uppblåsbara madrass för att fixa iordning åt brorsan .. Lär nog somna ganska tidigt, är jätte trött och ska upp och jobba ... :D

Hörs sen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0