Hallojsan !

I Torsdags var jag på zonterapi, TACK Bettan. Känner verkligen att det fungerar och det gör inte alls lika ont längre och jag blir inte dålig längre efter.. Känns helt fantastiskt!
Efter det så åkte jag till Mickan, vi käkade lunch ihop och senare åkte vi iväg och kollade på en till barnvagn.
Fick vara barnvakt en lite stund och Liam också, medans Mickan åkte och hämtade hem bilen. Först låg han bara och skrattade, sen blev att super arg. Försökte allt, ge mat, vagga, sjunga, köra vagnen fram och tillbaka, över trösklar. Allt. Ringde till och med Mamma och frågade om hon hade något tips. Han hade försig inte sovit sen ett på natten och det var 12 timmar sen .. Men vill ju inte vara en dålig barnvakt och kära Mickan kommer hem till en skrikande Liam. Men tillslut efter lite sång och vaggande i famnen, lugnade han sig och somnade. Men vägrade lägga ner honom innan hon kom.. Haha :)
Känns bra att Mickan litar på mig så mkt iallafall. ♥

Fredags var vi och hämtade våra clubfåtöljer på Chilli.. Sen iväg och firade Siv, hon fick ett par tofflor till jobbet. Scholls vita, lite sommriga :)
Det var en trevlig kväll, i slutet kastade Jocke,Siv och Lasse pil. Jag vågade inte, är så klumpig så skulle väl kasta sönder deras vitrinskåp då ..

Lördags jobbade jag på Häloskraft med Bettis, det var folk i butiken nästan hela tiden. Riktigt kul :)
När jag slutade åkte jag med Jocke till Hälla. Han behövde få lite ompyssling och nya kläder. Så vi lägger all renovering åt sidan helt och hållet denna månad. Blir inget sparande åt det. Så Jocke hittade två skjortor, två t-shirts,tre par jeans och ett par chinos. Han var så fiiiiin i sina chinos !
Och det var riktigt bra priser, dom hade någon kampanj. Jeansen kostade bara 149kr på dressman !!
Sen blev det bara en lugn hemmakväll i soffan. Vi kollade på Bank job och Sommaren med Göran.

Söndagen var lugn, iväg och matade katterna och lekte med dom en stund. Var kattvakt hela helgen. Mamma och Pappa var hos Mormor och Morfar.  På eftermiddagen bar det hem till Falle och Fanny. Vi käkade tacos ihop, riktigt trevligt. Blir alldeles för sällan bara. Lilla Douglas hade blivit stor också.




Idag blir det inte så mkt, gymma ikväll iallafall.
Ska väl fortsätta mitt sökande på lokal. Vi har en utifall allt går åt skogen. Men helst vill både Jocke och jag ha en annan. Just för läget på den lokalen.
Men ska söka vidare. Tar gärna alla tips jag kan få. Vi vill ju helst ha så nära som möjligt från kyrkan eftersom vi gifter oss sent så vill man att gästerna ska kunna ta sig snabbt till festen.
Dingtuna bygdegård hyrde inte ut på fredagar, våran lokal får vi inge svar på vad som händer med renoveringen.
Så.... Ja, paniken kommer smygande på. Har vi bara en lokal kan man andas ut.

Sen Warpans var ju här och kollade badrummet, som är fuktskadat. Det visste dom om. Men nu har vi haft dom här iallafall. Men hade lust att be han dra åt helvete. Han anser, eftersom det är vårat badrum så ska vi stå för renoveringen. För gör dom det så höjer det vårat värde?!.... Vi kan ju inte stå för att dom har haft sönder taket och det har regnat in i vårat badrum och i trapphuset. Men det ansåg han, för de är så det är.
Sen stod att typ och förklarade att det spelar ingen roll om man har ett företag som är där och fixar med ens badrum för även om dom har behörighet så är det ändå vi som får stå för kostnaderna om dom har sönder något. Ja ni hör ju vilka idioter det är. Dom kan inte ha mkt i skallen.
Nu är det strid !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0