Vad har hänt denna kreativa dag?

När man knappt jobbar, har man ju knappt några pengar, mkt ledig tid och otroligt tråkigt. För de är ju absolut inte som att ha semester som vissa påstår. För du blir stressad att du inte tjänar pengar, kan inte göra det man vill, kan inte köpa det man vill. Begränsar en otroligt mkt, men samtidigt lär man sig väldigt mkt.
Det är nära nu, snart ska Jocke och jag äntligen få en "normal" vardag. Om man kan säga så?
Jag är otroligt glad att jag haft Jocke med mig under hela tiden. Han har ställt upp så mkt att jag vet inte ens vart jag ska börja berätta. Och att vi klarat oss så här länge under dom här omständigheterna får mig att tro att vi kommer klara allt tillsammans. Våra päron har också varit väldigt stöttande i våra beslut och hjälpt oss dom veckor det är riktigt tufft. ♥
Men nu har vi nedräkning och förhoppningsvis kommer det att gå fort.

Idag, rastlös som jag är .. Så har jag försökt sysselsätta mig under dagen för att inte bryta ihop och sitta i ett hörn och gunga.. Haha! :)
Och hur mkt man en skulle vilja ha en hobby eller scrapbooka under tiden för att ha något att göra så går ju inte det. För det kostar ju pengar .. Man kan ju hoppas att det börjar bli varmare nu för då kan jag börja på med Mamma och Pappas hus så de blir klart till sommaren. Där ska fönsterbläcken skrapas och målas nytt, dörren ska renoveras sen kommer det säkert något mer.

Så vad hände idag då? Jag började med att baka äppelmuffins med kanel, sen har jag gått och småstädat så det är bara att damma,dammsuga och skura. Tvättat lite kuddfodral,badrumsmattor. Varit ute med katterna på balkongen på eftermiddagen. Planerat mat för denna vecka och nu har jag börjat med maten så att den är klar när Jocke kommer hem.
Sen bär det iväg till ett hårdpass på gymmet! :)

Jag kan säga att det kommer bli grymt skönt att komma iväg några dagar nästa vecka och ha något kul att göra :)
SNART KOMMER JAG ! :D


Kommentarer
Postat av: Fredriksdalarna:-)

Vi längtar såååå mkt tills du kommer!:-)

2011-02-08 @ 19:46:55
Postat av: Elin

Wiiiiiie , längtar! :)

2011-02-08 @ 21:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0