Måndag 10/1 2011

Sitter och fryser i soffan .. Dricker lite te och sedan är det dags att slutföra projektet i x-rummet. Tog längre tid än jag trodde, mkt att kasta. Mkt att vika. Men det blir riktigt bra! Men känner att de blir nog en återbruk trip under veckan om det hinns med :)
Köpte ett par vita gardinpar till x-rummet igår på Ikea och fixade med krukor,lampa och lite små fina detaljer. Så kanske man inte fokuserar på dom nerrivna tapeterna och det halva golvet.
Har nästan bara vita gardiner just nu, tycker det känns fräscht och härligt .. Kanske lite tråkigt men Jocke är nog ganska nöjd också. Han vill ju helst inte ha några alls egentligen..

Vi har varit på Bauhaus och kollat på golv till vardagsrummet så vi vet vad vi ska spara till och hur mkt vi behöver spara innan det är dags att lägga in det. Men faktiskt så lutar det åt golvet vi hade på Kumlagatan ..
Rökt ek, vi tyckte väldigt mkt om det och bra pris.




Saknar dig, underbara badrum !!



Tapeter däremot är vi väl någolunda överns om vilka kulörer det går åt... Men inte funnit något än.. Måste ha lite hjälp av Runes men det var så mkt folk sist och vi ska ju inte beställa än.
Först ska Crisse och Jocke bygga plattform ! ... :)



Kommentarer
Postat av: tjej

sånt golv har vi i hall och vardagsrum. det är skiit snyggt därav vi köpte på malmaberg :)

2011-01-14 @ 01:15:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0