110626


Hade alla en bra midsommar?

Jag hade en väldigt bra midsommar, trots det kalla vädret. Men det var uppehåll iallafall. Runt 10 grader landade vi på runt middagen UTOMHUS.. Men det gick bra, kläder och pläd så var det riktigt mysigt.
Vi hade fyra nya tillskott i midsommarfamiljen, Mickan, Liam, Mattias och Rasmus. Alla lika toppen ! Och just, får inte glömma Tindra ! Så fem nya medlemar hade vi iår. Alla vile förståss mysa och bära runt på Liam, det är förståligt han är ju så fruktansvärt go. Beundrar Mickan och Mattias, dom tog de så lungt ! :)
Det blev även femkamp (som gick sådär för mitt lag, haha) och kubbspel.

Tror alla hade kul iallafall, så lyckat blev det nog .. Vi slutade kalaset vid klockan fyra, då var det Jag,Jocke,Rasmus,Mamma,Pappa och Jonas kvar.. Haha ! Allsång på "Rörverket" :)

Jag blev också ikastad i poolen av Jocke och Jonas, men det var kul.  Kallt som tusan, var skönt att få av dom blöta kläderna och i mjukiskläder. Det var väl inte mer än 10 grader i poolen heller ..


Idag har vi haft lite slappardag var ju tanken, men vi har tagit en tur till Bauhaus .. Lämnat tillbaka en del saker och köpte vinklar,en list och lite till taklamporna.
Vidare till Citygross för lite inhandling av grönsaker och kött. MUMS ! :D 
Kom hem och städade,tvättade och fixade som tokar sen la vi oss välförtjänt i soffan och glodde på film. Sen kunde vi verkligen inte hålla oss längre, jag har varit så suuugen på kycklingspetten jag fick hos Titti och Niklas i vintras så messade Titti vart hon köpt dom så åkte vi dit och handlade dom. Jocke längtar som en tok att dom ska bli klara i ugnen. Bästa han vet, kyckling med jordnötssås.  :D  Blir nog en till rulle vid maten ..
Nu ska jag plocka ut torktumlarn ! :)

Ses och Hörs !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0