111010


Titta på datumet .. 11 10 10 .. INTE LÅNGT KVAR!

Gav mig ut i Gallerian nu på rasten, jakt på jacka. Fryser ju ihjäl snart och ni ska bara veta hur snabbt blöt man blir när det regnar, om du inte har en jacka ;-)

Tittade i 9 butiker innan jag hittade något i min prisklass något som jag kan tänka mig att ha på mig .. Det blev en mysig parkas i "militärgrönt" ..  En nackdel, ingen inneficka.. Men får väl överleva.
Passade bra till stövlarna också och betydligt varmare än min mystiskt försvunna jacka som antagligen kommer titta fram direkt när jag kommer hem med en ny ..

Nu sitter jag bara och fördriver tiden, en timmes rast.. Redan trött på alla butiker, önskar man egentligen kunde börja med julklappar. (Jag som brukar vara klar nu) men det får vänta till december.. Läskigt värre, hatar att handla då men får bli så iår.

Jobbar sex dagar denna vecka, ledig söndag. Men har fullt upp i helgen. Fredag ska vi hem till Roger en sväng ..
Lördag är det jobb och sedan middag hemma hos oss med Jockes alla goa föräldrar.
Söndag är tänkt att chilla, men det tycker säkert upp något.

Jocke och grabbarna verkar ha haft det helt suveränt tillsammans. Några få missöden med tex paintballen som inte ägarn riktigt hade koll på men annars verkar det ha varit bra.

Min lördag kväll med tjejerna var också bra, mysig. Hade hoppats på lite med galenskap och vilt men blev väldigt lungt. Får hoppas på att vi tar igen det på den stora festen.
Sara gjorde en perfekt frisyr och Jenny överasskade med en mkt bra talang. Hon sminkade mig och det blev fantastiskt!
Så har flörtat in mig hos snälla jenny, vi ska vara hos henne innan fotograferingen och fixa oss. Hon ska även sminka mig, tackar för det! :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0