120423



Hallojsan ! :-)

Det har vart fullt upp i helgen ..

Kan ju börja med fredagen. Crisse och Ankan kom förbi och vi hade en spelkväll och käkade tacos.
Trevligt trevligt, kände även Smurfen för första gången .. Riktigt coolt! :-)

Lördag var det upp tidigt, redan 06.15. Iväg till Stockholm på Vårsalong. Får se lite nya varor, prata med leverantörer m.m .. Riktigt fint Goodiebag denna gång. Tackar för det ! :-)

Kom hem och där sitter Grabbarna grus i soffan och glor på fotboll..
Ewa kom senare:-)

Det blev lite spel den kvällen också, med desto mer alkohol. Jag var dock nykter. Var inte sugen och skulle hämta Siv, Micke och Titti men hon messade senare och sa nej men tänkte ifall Siv ångrar sig och vill ha skjus hem ! :-)

Söndagen bar de det iväg till HyrLift där vi mötte upp Mattias och Liam. Liam fick åka Lastbil även köra den, sen fick han åka lift. Två olika, en väldigt högt upp. puh !
Och vi avslutade med truck körning och efter det blev det mellis i trucken. Han verkade väldigt nöjd och koncentrerad på alla knappar han fick trycka på.
Efteråt åkte vi hem till oss och käkade Hamburgare.. Mickan kom då också :-)
Liam fick en present av oss.. BETSY :D En hopp ko. (Bilder kommer på allt ikväll)
Han såg väldigt lycklig ut hoppade på den, lite för korta ben ännu för att kunna hoppa iväg men han visade att de gick alldeles utmärkt att sitta och hoppa på samma ställe ! :-)

När dom åkte hem senare på eftermiddagen så la sig Jocke och jag i soffan och kollade ikapp Desperate Housewife. Gråtkväll blev det för min del då...
Ikväll ska vi nog ta igen Greys.





Tro, Hopp & Kärlek ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0