120801

 
Idag har det inte hänt mkt, legat i sängen för det mesta. Vilket har resulterat i att jag reser mig lite snabbt och känner av ligamenten.
Det är så mkt som händer och känns i kroppen, lite skrämmande för man vet inte vad som är normalt eller inte. Men tydligen att känna knivhugg på sidorna är magen i hastiga rörelser är som det ska vara ! :-)
Det har jag googlat fram :-)
Så hjärtat kan vara lugn, han blir ganska nervös för minsta lilla jag känner.Men de är väl klart, mkt spelar in och detta är våran första. Det kommer nog komma mkt frågor från oss båda under som resterande månaderna.
Medicinen har gjort att jag inte kräks men mår fortfarande konstant illa... Som att gå på en ålandsfärja, dagen efter partyt !
Har min mor och min moster att brås på.. HMMM !
 
Sitter och väntar på att Jocke ska komma och hämta mig så ska vi iväg snabbt till Erikslund. Jag ska hämta två västar mamma och jag beställt för ryggen på Hälsokraft och så ska jag in på Clas Ohlson. :-)
Kanske hinner in snabbt på H&M ... Pratade med en tjej som jobbar på Kappahl om vinterkläder till nyfödda.
Hon sa att de är lika bra att köpa på en gång när dom kommer, för dom går åt som smör första månaden och dom har redan börjat komma.... puh ! .....
Men lika bra så man inte står där i vinter och inte får tag på någon.
 
Jag vill vara en sån där töntig en och klä ut ungen till en mysig liten vit björn, så de blir nog en lurvig overall med öron. Jocke är nog med på samma, dom blir ju så söta!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0