120308



Ska alldeles strax åka till jobbet.. Sista dagen på denna sköna arbetsvecka. V3 är min favorit, jobbar mån-tors och ledig fredag-sön. Och början på vecka fyra är inte så dålig heller, 12-16 måndag och ledig tisdag. :-)

Imorgon ska vi gå upp i bra tid för att bege oss till Riddarhyttan. Underbara fantastiska Joakim har tagit ledigt för att tillbringa en ledig dag ihop med mig. ♥ Så vi åker till vårat smultronställe, där Siv och Lasse är :D
Blir nog en alldeles perfekt dag!

Måste bara få skriva att jag har gjort ett sånt kap till man, han fixar och donar. Behöver nästan aldrig be om något och gör jag det så är de redan klart. Iallafall om de är på de tekniska,bygg eller tvätt sidan ! :D
Igår hade han lagat soffan själv. Den har ju tydligen släppt från armstödet, dom har bara häftat ihop två spånskivor. Suck, men de är nog så med dom flesta soffor. Inte bara ikea, det är inte så mkt arbete bakom dom.

Idag ska vi försöka laga katträdet som någon tyckte om att ta satts ifrån så de gick av .. :/
Men vi har en plan, så får vi se om de funkar.
Gymmet ikväll vid åtta också, hem och äta efter jobbet först för annars kommer jag inte orka något alls.
Jocke är duktig att gå upp vid fem till gymmet, jag gjorde de en dag denna vecka. Är stolt över de ja .. ;-)

Snart är det dags för födelsedag, 1 månad kvar .. Massor som fyller nu i Mars och April.. Både i Jockes släkt och min släkt. Hade folk tråkigt på sommaren eller? ;-)



Kommentarer
Postat av: Lasse Zetterström

Ni är så välkomna imorgon. Vi ska ha en mysig dag i vårat paradis. Kram

2012-03-08 @ 22:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0