120506


Hemma igen efter en resa med vilt spelande av "Bilbingo" ..
Man ska skriva upp 10 saker den andra ska hitta under bilfärden, inte lätt men kul :D

Efter en väldigt trevlig helg i Fredriksdal/Nässjö är man ganska trött men tänkte slänga in lite bilder.
Elin var otroligt vacker på sin konfirmation (och alltid, hon och Julia) men speciellt då.
Hon har även gett mig och Jocke lite extra pengar i fickan numera för efter att ha tillbringat två dagar i kyrkan där Prästerna gör om "Björnstammen- Vart jag än i världen vänder" till en kristen betydelse och att dammråttor är änglatofflor som änglarna lämnat hos dig så känner vi att de är INGET för oss.
Dom får gärna ha sin tankar om morotsfröna i backen som Gud kissar näring på och blodet dom ska dricka för sig själva. Jag är inte intresserad av psalmer där GUD älskar alla och vi han.
Har aldrig sett han, kommer aldrig se han. Han finns inte, bara något människorna har hittat på för att ha ursäkter för allt.
Nu lär jag väl bli påhoppad efter detta, men de är min åsikt och står för de.
JAG HAR INGA SOM HELST PROBLEM MED KRISTEN TRO FÖR ANDRA, har flera nära runt om mig som är Kristna och BRA för dom som väljer att tro på något som ger dom hopp,kärlek och stöd.
Men jag väljer att ta de från andra ställen så de finns ingen anledning att reta upp sig alla som råkar snubbla in på detta. Man har olika åsikter och min är inte "Guds ord".
Jag och Jocke har numera begärt uträde ur svenska kyrkan likså kommer mamma och pappa.
Min moster hade redan gjort de tydligen, dom tjänar ju för tusan större delar av en utlandsemester på de per år i princip!

MEN ÅTERIGEN, Elin det var jätte fint och jätte god mat och trevligt sällskap hemma i Fredriksdal.



..Älskade Wilma ! ♥



Kommentarer
Postat av: Mia

Fast "utlandssemestern" går till ungdomar, barnverkasamhet, skolkontakter, krisarbete på skolor, arbetsplatser och när det sker andra saker i samhället som tsumin, jordbävningar, olyckor och mycket mycket mera.

Jätte tråkigt att du fått en dålig syn av vad kyrkan gör, men jag kan övertyga att det görs VÄLDIGT mycket som inte syns.

jag är ledsen om jag gör dig ledsen nu, men kunde inte låta bli att kommentera, eftersom jag vet vad det innebär när fler och fler går ur kyrkan. jag kan i slutänden inte göra det jag gör för alla ungdomar, barn och föräldrar jag möter i mitt arbete i kyrkan. Man får ha den tro man vill eller inte vill, bara man har respekt som du också skriver, men för mig handlar det om en solidaritetshandling att vara med i kyrkan, kyrkan finns i hela värden inte bara i Nässjö.

Förlåt en en gång för detta inlägg, men kunde inte vara tyst. :)

2012-05-14 @ 10:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0