130131

Idag är det dagen för beräknad födsel. Vi ska iväg på ett till tillväxtultraljud vid kl 13.00 och sen får vi se vad dom säger.

Jag tröttnade iallafall igår, efter att haft ont sedan i måndags och igår eskalerade det betydligt mer men inget som jag kunde "klocka". Hade/har som en bälte spänt runt magen känns det som och det strålar från rygg fram till magen och ner i ljumskarna. Det känns hela tiden och toppas ibland med mycket starkare så jag får tänka på andningen. Tog två alvedon och satte mig i duschen med varmt vatten på rygg och mage. INTE ett dugg bekvämt att sätta sig på duschgolvet med all vätska jag har i kroppen, domnade i hela benen men det lindrade det onda för en stund. Efter ytterliggare två timmar ringde jag förlossningen för att be om råd då jag börjar känna mig ganska matt och får ingen ordentlig sömn. Dom bad mig komma in för att kolla kurvan och få en så kallad sovdos.

Hjärtljudet på bebisen var fin fint, mitt blodtryck dock lite högre än tisdags. Kurvan visade att jag hade värkar men väldigt oregelbundet. Kunde komma 2-3st på rad för att sedan avta helt och efter en lång paus kommer det 1st till och sedan ytterliggare en lång paus. Så fick med mig hem en halv bricanyl tablett, 2st Citadon och en insomningstablett. Jag är inte ett dugg förtjust i att ta läkemedel, alvedon i VÄRSTA fall.. Men tryckte i mig detta vid 23 tiden igår och vaknade strax efter 03. Har varit vaken sedan dess och har detta strålande från rygg till mage..

Vi får se vad som händer, jag hoppas verkligen att det sätter igång snart för det är bra jobbigt att gå runt med detta.

Men får tacka min mor som satte mig i lite mysiga aktiviteter igår för att tänka på annat! :-)

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0